2020-02-28 17:32

Scandal în închisoarea din Craiova: deținuții au dat foc celulelor

 |  12:16
Scandal în închisoarea din Craiova: deținuții au dat foc celulelor

Deţinuţii din Secţia de Maximă Siguranţă a Penitenciarului Craiova au stârnit o adevărată revoltă în celule Ei au incendiat saltelele din celule, au spart geamuri și obiecte sanitare.

Scandalul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la una dintre secțiile de maximă siguranță. Potrivit reprezentanților Penitenciarului Craiova, deținuții ar fi contestat programul de difuzare a semnalului TV, care se oprește la ora 23.00. Nemulțumiți că agenții nu țin cont de cererile lor, şapte deținuți ar fi început să distrugă mobilierul din camere. Într-o celulă au fost incendiate saltelele. Trei deținuți au fost răniți.

Cazul este cercetat acum de procurori, dar și de o comisie din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. Vizați sunt și angajații din grupa de intervenție, care sunt suspectați că ar fi agresat mai mulți deținuți.

În 2010, în Penitenciarul Craiova a mai avut loc un incident de amploare: mai mulți mascați din echipa de intervenție au fost bătuți de doi deținuți de pe o secție de maximă siguranță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine