2020-06-03 12:43

SCANDAL în Parlament. Liviu Pleșoianu, la un pas de BĂTAIE cu un deputat USR

 |  14:30
SCANDAL în Parlament. Liviu Pleșoianu, la un pas de BĂTAIE cu un deputat USR

A fost scandal miercuri în Parlamentul României. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu a fost la un pas să sară la bătaie la colegul lui de la USR, Ionuț Moșteanu. Motivul disputei: activitatea CNA, instituție care a fost acuzată că nu acționează corespunzător pentru sancționarea derapajelor televiziunilor.

Ironic, Pleșoianu a spus de la microfonul Camerei Deputaților că așa zisa presă independentă - care atacă PSD-ul - este supusă unui atac, deoarece au fost micșorate bugetele serviciilor secrete.

”Vedeți, oricum s-a votat bugetul și presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciu Român de Informații și de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente, și atunci să mai vii și cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!” - a spus deputatul PSD, după care s-a îndreptat spre banca sa, relatează Protv.

Însă, pe drum, Liviu Pleșoianu s-a răzgândit, după ce deputatul USR Ionuț Moșteanu i-a spus ceva, care nu s-a auzit la microfon. Vizibil nervos, Pleșoianu s-a îndreptat către colegul din opoziție, care s-a ridicat în picioare, pregătit să-l întâmpine cum se cuvine.

SCANDAL în Parlament. Liviu Pleșoianu, la un pas de BĂTAIE cu un deputat USR
zoom

Cei doi bărbați au stat față în față la mică distanță aproape o jumătate de minut și și-au spus câteva vorbe auzite doar de ei - timp în care lângă ei au apărut alți 3 parlamentari social-democrați, din tabăra lui Pleșoianu.

Chiar când conflictul părea că se încheie, iar Pleșoianu se pregătea să se întoarcă în bancă, acesta se răzgândește din nou și pleacă încă o dată spre tabăra deputaților USR, unde, de această dată, stă la discuții aprinse cu mai mulți parlamentari din opoziție.

În acest grup a intervenit și deputata USR Cosette Chichirău, care a încercat să-l calmeze pe Pleșoianu.

Într-un final, atmosfera a revenit la normal ... fără ca nimeni să fie rănit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

ANONIM
20 Feb 2019

Este normal ca plesoiANUS sa i-a apararea mafiei CNA care slugareste psd si care nu vede DERAPAJELE CLOSETELOR TV ALE PUSCARIASULUI FELIX SI GHITA FUGARU. IN ACESTE CLOSETE TV SE SCALDA SI plesoiANUS UNDE ISI EXPUNE VOMA URÂT MIROSITOARE , EL FIIND UN DUSMAN AL APEI SI SAPUNULUI.
PLESOIANUS
20 Feb 2019

CE CAUTA LIMBRICUL ASTA JEGOS IN PARLAMENT ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine