2020-08-12 13:19

Scandal în plină stradă. Doi bărbaţi au ameninţat cu sabia un alt bărbat

 |  11:27
Scandal în plină stradă. Doi bărbaţi au ameninţat cu sabia un alt bărbat

Jandarmii din Drobeta Turnu Severin au încătuşat doi bărbaţi care au ameninţat cu o sabie un alt bărbat. Mai mult, cei doi au încercat ulterior să lovească maşina Jandarmeriei.

Incidentul a avut loc, joi seară, în Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a plecat în urmărirea celor indicaţi de bărbat.

Plutonierul major Daniel Boştinaru, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, a declarat, că în momentul în care echipajul a încercat să oprească autoturismul în care se aflau cei doi agresori, şoferul maşinii ar fi lovit autospeciala Jandarmeriei.

"Am fost sesizaţi prin dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, prin 112, în legătură cu o agresiune care s-a produs la intersecţia străzii Crişan cu Splaiul Mihai Viteazu. O persoană de sex masculin a fost ameninţată cu o sabie de către două persoane pe care spune că le cunoaşte. Ne-am deplasat la faţa locului, ne-a descris suspecţii care circulau cu maşina, sistematic, prin preajmă. Noi i-am sesizat, am plecat în patrulare în zonă, iar la intersecţia străzii Crişan cu strada Păcii era iminentă o coliziune între maşina acestora şi maşina noastră. Şoferul nostru a tras dreapta de volan, am coborât, am observat că cei doi erau băuţi, inclusiv şoferul. Au devenit agitaţi, moment în care i-am scos din maşină, i-am încătuşat. Când am deschis maşina am observat în interior o sabie şi un cuţit. Am solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţie", a declarat plutonierul major Daniel Boştinaru, potrivit Mediafax.

Imediat după ce au fost imobilizaţi, cei doi bărbaţi au fost duşi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi pentru recoltarea probelor biologice. Medicul Eleodor Mihuţ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a afirmat că, potrivit testului biologic, şoferul autoturismului avea 0,80 miligrame alcool în sânge.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz