2019-12-06 03:16

Scandal la depunerea sacilor cu buletinele de vot. Preşedinţii secţiilor de votare au stat la cozi

 |  09:22
Scandal la depunerea sacilor cu buletinele de vot. Preşedinţii secţiilor de votare au stat la cozi

Imediat după ce au numărat voturile, preşedinţii secţiilor de votare din toată ţara au mers la sediile birourilor electorale centrale din fiecare judeţ pentru a le preda. Unii oameni au fost nevoiţi să vină de la zeci de kilometri depărtare şi au aşteptat mai mult timp la cozi.

În Slatina, judeţul Olt, autorităţile le-au amenajat preşedinţilor secţiilor de votare un cort încălzit. Oamenii au refuzat să-l folosească de teamă că îşi vor pierde rândul şi vor fi nevoiţi să aştepte şi mai mult.

De asemenea, jandarmii au dat bilete de ordine, iar autorităţile locale au amenajat un cort încălzit în faţa Prefecturii, dar oamenii au refuzat să stea înăuntru de teamă că nu se respectă rândul.

Cozi au fost şi la Constanţa, unde înainte de miezul nopţii, zeci de şefi aşteptau să depună sacii cu buletine.

Preşedinţii secţiilor de votare din zece comune din Iaşi au fost aduşi cu microbuzele şcolare.

La Braşov, buletinele de vot au fost predate la colegiul Unirea din oraş. În 2 ore de la închiderea secţiilor de votare parcarea din faţa liceului era plină de maşini care aduceau sacii cu voturi.

Pe lângă sacii cu buletinele de vot, la Birourile Electorale Județene au fost depuse și sesizările privind neregulile comise de susţinătorii celor doi candidaţi, potrivit digi24.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray