2020-07-11 18:42

SCANDAL la Spitalul din Ploiești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

 |  23:25
SCANDAL la Spitalul din Ploiești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Doi bărbați puși pe scandal au intrat în spital, cel mai probabil pentru a vizita o rudă. Au ieșit, doar când au fost dați afară de jandarmi. Cei doi bărbaţi, care au apucat să ajungă la unul dintre etajele superioare, au făcut scandal în momentul în care au fost prinși.

Totul s-a petrecut tocmai într-o perioadă în care accesul în unitate e supus unor restricţii foarte mari, având în vedere că, în plină pandemie, aici ajung cele mai grave cazuri de COVID-19 din Prahova, scrie RealitateadePrahova.

“În data de 12.05.2020, în jurul orei 09:15, un echipaj din cadrul I.J.J. PRAHOVA, s-a deplasat la Spitalul Judetean de Primiri Urgențe Prahova în scopul aplanării unui conflict spontan. Ajuns la fața locului echipajul a identificat 2 persoane de sex bărbătesc care pătrunseseră în interiorul unității sanirare cu încălcarea normelor legale de acces, totodată cei doi manifestând o stare de violență, fiind recalcitranți și proferând injurii la adresa cadrelor medicale și a forțelor de ordine. S-a procedat imediat la evacuarea acestora din interiorul spitalului și, ulterior, după punerea în aplicare a procedurilor legale privind controlul corporal și măsura legitimării, persoanele în cauză au fost evacuate și din curtea instituției”, a anunțat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, valoarea amenzilor însumând 5.500 de lei, a mai anunţat IJJ Prahova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz