2020-08-04 23:19

SCANDAL la un restaurant din Galați. Un CLIENT a găsit o LAMĂ de cutter în farfurie

 |  14:48
SCANDAL la un restaurant din Galați. Un CLIENT a găsit o LAMĂ de cutter în farfurie

Incident grav petrecut într-un restaurant din Galaţi, care se putea încheia cu o tragedie. Un client a găsit o lamă de cutter în mâncarea comandată. Imediat, acesta a făcut reclamaţii la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, potrivit Mediafax. În tot acest timp, reprezentanţii restaurantului fac şi ei verificări, însă neagă că lama ar fi ajuns în farfuria clientului din vina lor.

Regretabilul eveniment a avut loc miercuri, iar clientul susţine că a găsit lama în farfurie, în timp ce mânca. El le-a arătat obiectul ascuţit reprezentanţilor restaurantului, iar joi, gălăţeanul a făcut reclamaţii.

Cei din locație au verificat tot stocul de marfă şi nu-şi explică cum a ajuns lama în mâncare, mai ales că restaurantul nu foloseşte astfel de obiecte. Administratorii unităţii au precizat că nu au solicitat bani pentru porţia de mâncare în care a fost descoperită lama de cutter şi că nu sunt speriaţi de controalele care vor urma.

Mai multe echipe de inspectori vor fi trimise la restaurantul din Galaţi. Surse din rândul anchetatorilor susţin că restaurantul va fi atent verificat, însă modul în care lama a ajuns în mâncare va fi greu de demonstrat. În cazul în care vor fi găsite probe, patronii restaurantului riscă o amendă.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz