2020-07-14 03:38

Scandal pe câinii maidanezi. Iubitorii de animale au oprit mai multe maşini ASPA

 |  09:14
Scandal pe câinii maidanezi. Iubitorii de animale au oprit mai multe maşini ASPA

Un scandal a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi între iubitorii de animale şi reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA). Membrii asociaţiilor care protejează animalele au oprit în trafic mai multe maşini ASPA, pline cu câini maidanezi.

Iubitorii de animale susţin că patrupedele ar fi urmat să ajungă în Bragadiru pentru a fi omorâte. Cei de la ASPA au precizat însă că maidanezii erau în drum spre adăpost. Scandalul s-a mutat apoi la Secţia de Poliţie 19, unde 20 de persoane au fost audiate, potrivit Digi 24.

Reprezentanţii ONG-urilor au oprit în trafic şase maşini de la ASPA cu peste 10 animale.

„Este o campanie de ucidere în masă, trebuie să scape de stocuri”, a afirmat reprezentantul unui ONG.

„15 maşini au ieşit din bază, de pe Olteniţei. Aici sunt maşini goale. Celelalte maşini au descărcat câinii, nu ştiu unde”, a precizat o altă femeie.

„În registrele care trebuie ţinute de un medic şi nu de un deţinut, cum e la Bragadiru, e trecut termenul evadat. Asta înseamnă că un câine care a fost luat din teritoriu când ajunge la Bragadiru ori este decedat, ori nu mai este deloc”, a spus Daniel Tomescu, vicepreşedintele Federaţiei de Protecţie a Animalelor.

 „A fost încă o acţiune de-a traficanţilor de animale din Bucureşti să blocheze activitatea. Este un joc permanent cu ei. Ei încearcă să ne provoace, noi sunăm la 112, venim la declaraţii”, a afirmat Răzvan Băncescu, preşedinte ASPA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz