2020-07-02 13:23

SCANDAL rasist în Harghita: Măsura luată împotriva celor doi brutari din Sri Lanka

 |  16:18
SCANDAL rasist în Harghita: Măsura luată împotriva celor doi brutari din Sri Lanka

Proprietarul brutăriei din Ditrău, care a angajat doi bărbați din Sri Lanka, și-a cerut scuze localnicilor pentru neplăceri și s-a oferit să îi mute pe cei doi din procesul de producție. Oamenii nu au acceptat scuzele, stabilind să scrie o petiție cu care se vor lua măsurile următoare, transmite Radio Europa Liberă România.

Proprietarul s-a oferit să îi scoată pe cei doi muncitori străini din procesul de producție și să îi pună să lucreze în altă parte. El le-a spus oamenilor că aceștia nu locuiesc în Ditrău și nu vor fi „deranjați”.

Mai mult, bărbatul a invitat oamenii care vor să se angajeze la brutărie să meargă la el și a spus că de acum încolo va anunța orice intenție de angajare în așa fel încât să se prezinte cei care vor să se lucreze.

„Ne angajăm ca orice decizie importantă în ce privește firma noastră să fie făcută publică înainte de luarea ei”, a spus proprietarul, cerându-le oamenilor să nu răspândească zvonuri. „Scopul nostru e să rezolvăm problema. Ne cerem scuze dacă am jignit pe cineva, dar am angajat cetățenii străini cu forme legale. Vă rugăm să nu răspîndiți zvonuri neconfirmate”.

Localnicii s-au contrazis dacă să îi accepte sau nu scuzele, stabilind în cele din urmă să redacteze o petiție în care să apară toate pretențiile pe care le au.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

CIUMA ROSIE
01 Feb 2020

au exterminat toti romanii si trebuie sa aduca acum muncitori din dubai ca sa invarta coca de placinte? e de fapt un scandal de spionaj si nimic altceva.se bat pe furturile din romania tot felul de servicii ruso-evreiesti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz