2020-08-12 02:04

SCANDAL. Săltaţi şi amendaţi pentru că au refuzat TERMOSCANAREA la intrarea în magazin

 |  14:20
SCANDAL. Săltaţi şi amendaţi pentru că au refuzat TERMOSCANAREA la intrarea în magazin

Doi bărbaţi şi o femeie, care ar făcut scandal la intrarea într-un centru comercial din Sectorul 5 şi au refuzat termoscanarea, au fost imobilizaţi de poliţişti şi duşi la secţie, unde au fost amendaţi contravenţional. În stărea de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise făcându-se după ce li se măsoară temperatura.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

La momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, cele trei persoane au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MARCEL
21 Mai 2020

Romania lucrului bine facut . Asa spunea domnul Iohannis. Daca este asa ...vaide noi si de Romanica. Ce bine a facut pana acuma domnia sa . Fara comentarii....pacat de sangele varsat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz