2020-02-28 12:27

Scandalagiu reţinut pentru incendierea unui autoturism şi a unui imobil şi distrugerea unei maşini de poliţie

 |  19:40

Unbărbat a fost reţinut după ce, în urma unei discuţii cu fosta sa logodnică, adistrus porţile unei societăţi comerciale al cărei administrator era, intrândcu maşina în ele, după care şi-a incendiat autoturismul care a explodat,provocând pagube unei maşini a poliţiei şi clădirii societăţii.

Poliţiştiidin Calafat au fost solicitaţi, marţi seară, în jurul orei 22.30, să intervinăla o societate comercială, unde un bărbat la volanul unei maşini a pătruns înincinta unei societăţi comerciale, forţând porţile de acces, transmitecorespondentul Mediafax. Apelul a fost făcut chiar de către mama şoferului,Elena D., care le-a spus poliţiştilor că bărbatul, Ionel D. (32 de ani), arecurs la acest gest, intrând cu maşina în porţile de acces în incintasocietăţii, al cărei administrator este, după o ceartă cu fosta sa logodnică,Anca D.

Înmomentul în care poliţiştii de la ordine publică au ajuns la faţa locului,bărbatul a devenit violent, incendiindu-şi cu o bricheta autoturismul, care aexplodat. Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului(IPJ) Dolj, în urma exploziei, incendiul a cuprins imobilul societăţiicomerciale, fiind provocate distrugeri şi la autoturismul unităţii de poliţie."Cu ocazia cercetărilor efectuate a reieşit că au fost distruse mai multebunuri din clădirea în care funcţiona societatea respectivă, urmând caprejudiciul să fie stabilit ulterior, şi că, anterior producerii incendiului,D. Ionel a alimentat într-un recipient circa 170 de litri benzină, acestaaflându-se în autoturism în momentul incendierii", se arată într-uncomunicat al IPJ Dolj.

Bărbatula fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,56 mg/lalcool pur în aerul expirat, Ionel D. fiind dus la Spitalul Municipiului Calafat,unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia.Şoferul a fost reţinut, marţi seară, de către procurorii ParchetuluiJudecătoriei Calafat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburareaordinii şi liniştii publice şi distrugere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine