2020-05-25 07:41

Scandalul continuă la Romatsa. Jandarmii au intervenit luni dimineaţă

 |  12:23
Scandalul continuă la Romatsa. Jandarmii au intervenit luni dimineaţă

Ţipete, înjurături, scandări la uşa biroului directorului Romatsa. Câteva sute de sindicalişti s-au adunat la sediul Romatsa pentru a cere demisia lui Aurel Stanciu.

Spiritele nu s-au calmat nici luni printre angajaţii companiei Romatsa. Sindicaliştii sunt în continuare supăraţi şi nu vor să se lase până când nu obţin demisia directorului general.

Tensiunile vin în contextul în care angajaţii de la Romatsa vor să declaşeze greva generală. Reprezentanţii sindicatului din Romatsa spun că negocierile pornite în urmă cu o lună au fost oprite brusc, fără niciun rezultat.

"Problema cea mai mare e că Romatsa e condusă la ora actuală cu incompetenţă, rea-voinţă şi cu încălcarea legii. Suntem împinşi cu forţa spre o grevă generală pe care noi nu ne-o dorim. Asta e marea problemă. Efectele vor fi atât de mari, încât nici România, nici Romatsa, nici Ponta, nici Oprea, nici Ministerul Transporturilor nu-şi pot permite aşa ceva", a declarat sindicalistul Florin Diaconu, potrivit România TV.

Conducerea a fost nevoită să cheme jandarmii pentru a calma spiritele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-24

In legatura cu acest articol...

Ţipete şi îmbrânceli între şeful Romatsa şi sindicate
Parerea ta...

WERNNER
24 Aug 2015

ce-i acolo? trebuie terminat cu nepotismul ,valabil si in ministere.Control Curtea de Conturi dar nu de catifea,un audit impartial in paralel,rezultatele date la DNA si impartiti ani de puscarie cu marinimie asiatica,plus recuperari integrale a prejuduciilor (fiti siguri ca vi se ridica parul din cap si cade negresit numai la achizitiile din ultimii cinci ani ).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine