2020-03-30 16:42

Scandalul cu săbii dintre două clanuri din Constanţa s-a lăsat cu reţineri

 |  13:20
Scandalul cu săbii dintre două clanuri din Constanţa s-a lăsat cu reţineri

Patrupersoane, implicate într-un conflict între clanuri produs la sfârşitulsăptămânii trecute, pe o stradă din municipiul Constanţa, în care s-au folositdiferite arme albe şi în care două persoane au fost rănite, au fost reţinute deprocurori pentru 24 de ore, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivitrechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa, în 18iulie, în jurul orei 20.00, Cocoş Băncuţă, Tani-Fidis Băncuţă, Vasile Băncuţăşi Gheorghe Mărăraş, împreună cu alte persoane rămase deocamdatăneidentificate, înarmaţi cu săbii, cuţite, coase, furci, lopeţi, topoare,precum şi cu un pistol cu bile, au mers în zona braseriei Tulcica de pe StradaTulcei din municipiul Constanţa, unde s-au luat la bătaie cu alte cincipersoane, din cauza unui scandal mai vechi.

Înurma conflictului, Dumitru-Mirel Chiujdia a fost lovit cu sabia şi cu altecorpuri dure, fiindu-i provocate leziuni grave care necesită aproximativ o sutăde zile de îngrijiri medicale. De asemenea, alte două persoane au suferitleziuni uşoare, fiind lovite cu coada unei coase şi cu coada unei furci.

Peparcursul scandalului, Gheorghe Mărăraş a intrat cu o sabie într-un magazinalimentar din zonă, pentru a urmări doi martori care se ascunseseră într-omagazie. Totodată, acesta l-a ameninţat cu sabia pe proprietar şi l-a dat afarăcu forţa din magazinul său.

Ceipatru bărbaţi au fost găsiţi, miercuri, într-un autoturism oprit în trafic, laieşirea din municipiul Bucureşti, cu sprijinul lucrătorilor de Poliţie dincadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a Inspectoratului General alPoliţiei Române, şi au fost predaţi organelor judiciare din Constanţa.

CocoşBăncuţă, Tani-Fidis Băncuţă, Vasile Băncuţă sunt cercetaţi pentru tentativă laomor calificat şi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştiipublice, iar Gheorghe Mărăraş este cercetat pentru ultraj contra bunelormoravuri şi tulburarea liniştii publice.

Ceipatru urmează să fie prezentaţi, joi, instanţei Tribunalului Constanţa cupropunere de arestare preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine