2019-11-19 02:44

SCHIMBARE IMPORTANTĂ în MAI. Toţi angajaţii vor avea un formular completat de şeful direct

 |  15:49
SCHIMBARE IMPORTANTĂ în MAI. Toţi angajaţii vor avea un formular completat de şeful direct

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă că a finalizat săptămâna trecută o nouă metodologie privind cunoaşterea personalului, fiind introdus un formular de semnalare care va fi completat de superiorul direct al angajatului şi pus la dispoziţia psihologului, atunci când se identifică anumite comportamente, conduite, stări atipice.

"Evenimentul înregistrat la începutul acestui an la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti a determinat o intervenţie în acest domeniu, cunoscut fiind impactul pe care îl are orice derapaj comportamental al angajaţilor poliţişti sau militari. Accentul va fi pus pe cunoaşterea personalului, astfel încât psihologul să ştie care sunt aspectele care trebuie focusate în interviul pe care îl are cu angajaţii", precizează MAI într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, s-a introdus, ca noutate, "un formular de semnalare care va fi completat de superiorul direct al angajatului şi pus la dispoziţia psihologului, atunci când se identifică anumite comportamente, conduite, stări atipice (care sunt bine-definite în acest formular)".

"În acest mod, atenţia psihologului poate fi focusată pe problemele sesizate în respectivul formular, care are rolul unui instrument ajutător pentru psiholog. De aici mai departe, psihologul poate spune că nu există probleme sau poate face anumite recomandări care au în special un caracter preventiv, fie că va trebui monitorizat sau limitat la portul de armă pentru o perioadă, fie că trebuie să meargă la o testare psihologică sau la un control psihiatric", se mai arată în comunicat

Această nouă metodologie de cunoaştere a personalului va fi aplicată de toate armele Ministerului Afacerilor Interne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-17Parerea ta...

ANONIM
18 Feb 2018

In 28 de ani de dupa lovitura de stat din dec 1989 in RO toate institutiile statului au fost ticalosite si marlanite in numele TRANZITIEI SI A DEMOCRATIEI ORIGINALE DAMBOVITENE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray