2019-09-19 14:16

Se dă START REMANIERII în PSD. Ce miniștri se pregătesc să plece

 |  21:36
Se dă START REMANIERII în PSD. Ce miniștri se pregătesc să plece

Social-democrații vor organiza un nou Comitet Executiv Național, iar acesta va avea loc miercuri, potrivit surselor G4Media.ro. Pe agenda ședinței va fi și remanierea Guvernului, trei nume fiind, arată sursele citate, în colimator.

E vorba, pe de o parte, de Rovana Plumb și Natalia Intotero, care vor candida la europarlamentare, iar Liviu Dragnea le-a cerut acestora în repetate rânduri să părăsească Executivul înainte de campania electorală.

Pe de altă parte, susțin sursele G4Media, pe masa remanierii va fi și numele ministrului Justiției, Tudorel Toader, față de care există nemulțumiri mari în partid din cauza faptului că nu a venit cu proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea Codurilor penale.

Nemulțumiri pe care le-a exprimat, deschis și repetat, inclusiv Liviu Dragnea. Mai mult, liderul PSD a declarat recent că Toader i-a păcălit pe social-democrați.

Luni seară, la Realitatea TV, aceste acuzații au fost reluate de deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta l-a criticat pe Toader că nu a făcut nimic în privința OUG-ului solicitat de Dragnea și PSD.

Nu în ultimul rând, Rădulescu a transmis, tot luni seară, că e nevoie de un nou Comitet Executiv al PSD și că Viorica Dăncilă trebuie să înțeleagă faptul că este nevoie să acționeze, în sensul adoptării de către Cabinetul pe care îl conduce a ordonanței de urgență.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-15Parerea ta...

ANONIM
16 Apr 2019

PSD trebuie URGENT scos in afara legii......
ANONIM
16 Apr 2019

PSD trebuie URGENT scos in afara legii......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray