2019-12-14 14:50

Se întâmplă în România. O elevă de 14 ani a fost ÎNJUNGHIATĂ în cancelaria ȘCOLII. Ce a urmat întrece orice imaginație

 |  16:37
Se întâmplă în România. O elevă de 14 ani a fost ÎNJUNGHIATĂ în cancelaria ȘCOLII. Ce a urmat întrece orice imaginație

O elevă de 14 ani, din localitate vasluiană Oșești, a fost înjunghiată în cancelaria școlii în care învăța. Agresorul este un tânăr în vârstă de 24 de ani.

Acesta din urmă, înarmat cu un cuțit, a venit la școală să o caute pe eleva respectivă, pe care o cunoștea după primele informații, informează Digi 24. O profesoară l-a văzut și i-a alertat pe părinții fetei, care au venit într-un suflet la școală.

Fata era la ore în acel moment, însă a fost scoasă din clasă și dusă în cancelarie, unde erau mama sa și profesoara. Aici a dat buzna și agresorul, care a trecut la amenințări. De aici până la contactul fizic nu a mai fost decât un pas, eleva fiind tăiată la mână de tânăr. În tot acest scandal, agresorul insista ca eleva să îl urmeze. Și chiar a reușit, fără ca cineva să poată interveni. A tras-o cu forța după el într-o pădure, după care a dus-o acasă la o rudă de-a lui. Acolo au fost găsiți de polițiști.

"În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie la o unitate şcolară din comuna Oşeşti unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea şcolară având un cuţit asupra lui şi a ameninţat cu acte de violenţă minora, precum şi pe mama acesteia şi un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de ameninţări a determinat minora să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat  al IPJ Vaslui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-30Parerea ta...

LEVST.
30 Mar 2018

"Viitor de aur, tara noastra are"! Totusi, obiectiv vorbind, chiar daca toata actiunea este violenta si culpabila, nu cred ca nu exista si ceva ante- in aceasta situatie, adica "cei doi se cunosteau", ba , inca foarte bine!Precum:"Sfantul Valentin si Preasfanta Vale Calugareasca !(republicare) Mi-e inima ranita de a lui dulce sageata,/ Se’ntampla orisicui,fie baiet, fie ca-i fata!/ Dar este ceva natural,uman, s’avem rezon,/ Desi arcasul, e ingerul asexuat,neutrul Cupidon!/ Chiar de e o nascocire, are sens…macar un pic,/ Se zice ca e orb, cu aripi roz si un pic cam pitic,/ Si cand incorda dansu’, arcu’ si trage cu sageata,/ De esti lovit, ti se ridica ca la pionieri, cravata!/ Iar pe codane,chiar daca au numai trei’spe veri,/ Cand el le sageteaza in zori sau in cazut de seri,/ Bujorii din obraji, se schimba iute, iute, in vapaie,/ Iara nebunele simtiri,navalitor, la inima le taie!/ Si doar de 13, nu le mai pasa de bunica sau mos carunt,/ Si sar in cascalete, una-doua!Le doare’n pais’pe! Punct!..."
LEVST.
30 Mar 2018

În tot acest scandal, agresorul insista ca eleva să îl urmeze. Și chiar a reușit, fără ca cineva să poată interveni. "___---____Magic Man Heart ... "Come on home, girl" he said with a smile/ "you don't have to love me yet, let's get high awhile/ But try to understand, ... ... "Too soon to lose my baby yet, my girl should be at home"/ But try to understand, try to understand/ Try, try, try to understand, he's a magic man, Mama, ah/ He's a magic man..."
ANONIM
31 Mar 2018

PAI DACA E MINORA SA FIE MINORA SA-SI VADA DE SCOALA NU DE HANDRALAI MAI MARI CU 10 ANI DECAT''MINORA''COMENTARIUL ANTERIOR E PREA ELEVAT PENTRU NISTE NESIMTITE INCULTE CA ACESTEA CARE NU AU IN BOSTAN DECAT SEX. CHEFURI SI IUBITI'' HE'S A MAGIC MAN FOR A STUPID GIRL''
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

ati uitat un element important ...si anume totul se petrece la VASLUI...deci ca de obicei aceeasi problema cu violatorii si pedofilii...e traditia locului....eu am stiut chestiile astea de acum 2de ani..cand un amic care era procuror acolo si-a dat demisia exact penru chestiile astea si s-a facut avocat//A zis exact asa>>>>>mafia din Moldova e asa de mare,ca arestezi un violator sau un cutitar,si a doua zi te cheama judecatorul sau procurorul-sef ca sa modifici dosarul ca sa scape mafiotii...saudaca nu te ameninta mafiotii cu moartea.Deci apropos de persoane gen baronii mafioti SECHELARIU,PINALTI,COZMANCA etcetera...ei patroneaza toate chestiile astea se folosesc de tot felul de infractori santajati de procuratura si de judacatorii-masoni ca sa semene groaza si teroare peste tot
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

erata......eu am stiut chestiile astea de acum 25de ani
ANONIM
31 Mar 2018

POLITIA JUSTITIA SERVICIILE SECRETE , ADMINISTREATIA STATULUI, ETC SUNT DE KKT CA SI SISTEMUL POLITIC DE KKT......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray