2020-07-04 03:23

Se scot la licitație plajele românești

 |  11:05
Se scot la licitație plajele românești

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a lansat, pe platforma SICAP, o licitație în valoare de 1,67 miliarde lei, pentru reabilitarea unor părți din litoralul românesc, în zonele Costinești, Olimp, Venus-Aurora și Mangalia-Saturn.

Potrivit anunțului de licitație postat pe SICAP, se au în vedere lucrări la componente ale sistemului de protecție costieră pentru reducerea eroziunii și asigurarea unui grad corespunzător de protecție a plajelor, care, în unele zone au dispărut ca urmare a eroziunii.

„Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Costinești, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Olimp, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Jupiter-Neptun, protecțiașsi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Balta Mangalia-Venus-Aurora, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre in zona Mangalia-Saturn, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona 2 Mai, din cadrul proiectului Reducerea eruziunii costiere, aza II (2014-2020)”, se arată în anunțul de pe SICAP, potrivit Mediafax.

În cadrul proiectului se vor face, între altele, lucrări de înnisipări artificiale a plajelor și lucrări de demolare/construcție/reabilitare a structurilor costiere pentru toate loturile.

Valoarea totală estimativă a proiectului este de peste 1,67 miliarde lei fără TVA, iar contractul este împărțit în șase loturi.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitația care va fi una deschisă este 31 martie 2020, ora 15.00.

Se scot la licitație plajele românești
zoom
Se scot la licitație plajele românești
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz