2019-12-14 13:16

Sebastian Ghiță face ANUNȚUL serii: A obținut AZIL politic în Serbia

 |  23:44
Sebastian Ghiță face ANUNȚUL serii: A obținut AZIL politic în Serbia

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a anunţat joi, la România TV, că a primit azil politic în Serbia, după ce au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care Vlad şi Andreea Cosma şi că autorităţile de la Belgrad s-au „îngrozit” când au aflat că procurorii încurajau falsificarea probelor.

„Vlad şi Andreea Cosma au fost audiaţi în Serbia. Nu aş fi obţinut acest statut de azil politic dacă judecătorii de aici nu ar fi fost convinşi de ce am păţit eu în România, când au văzut că nişte procurori au instigat la falsificarea unor documente. E greu de înţeles pentru orice judecător cum dosarele durează câţiva ani şi nu se găseşte nicio probă directă”, adeclarat Ghiţă, conform romaniatv.net.

Fostul deputat a subliniat că nici nu a sperat la acest statut şi că autorităţile din Serbia s-au „îngrozit” când au văzut că procurorii au încurajat falsificarea probelor, referindu-se la Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti.

„Mai mult decât atât, poliţişii şi judecătorii din Serbia au audiat direct, cu traducător în limba sârbă, aceşti martori care au spus ce s-a întâmplat în epopeea de la DNA Ploieşti şi au înţeles foarte bine. De aceea au luat această decizie. E greu de înţeles pentru orice judecător cum dosarele durează 2, 3, 5 ani şi nu se descoperă nicio probă care să incrimineze pe nimeni şi totuşi este menţinut mandatul de arestare”, a mai spus Sebastian Ghiţă.

Curtea de Apel de la Belgrad a respins definitiv, în 22 august 2018, cererea de extrădare a lui Ghiţă. El spunea atunci că nu are planuri de a reveni în România şi nici de a activa în politică.

„Nu am planuri care să facă pe cineva să creadă că mă întorc în România sau că voi avea legătură cu politica”, afirma Sebastian Ghiţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-24Parerea ta...

GHITA BIN LADEN
25 Ian 2019

acest porc Ghita e cel mai mare terorist si mafiot din istoria Europei,un fel de Carlos sacalul teroristul personal al lui Iliescu,si cu masacrul de la Otopeni,si cu tot felul de crime si asasinate la comanda peste tot unde vrea Iliescu teroristul-sef
NEGRO
25 Ian 2019

Securitatea sarba si-a facut datoria. L-a primit pe tradatorul din Romania. Calatorie sprancenata, omule GRU, si sa se stearga sarbii pe cap cu Tine, ca in Romania nu te mai intorci. Ia-l si pe Dovleacul cu Mustata cu tine, ia-i si pe Mucalicea, pe Ciordache, pe Cap de Pwla si pe Talharel si sa ne lasati Dracului in pace. Ghiolbanii la ghiolbani trag. Sa nu va mi auzim de nume!
ANONIM
27 Ian 2019

Acest gunoi uman, NEPOTUL GENERALULUI calau Ghita CARE A ORDONAT LA OTOPENI IN DEC.1989 UCIDEREA A ZECI DE MILITARI nevinovati BATJOCORESTE statul roman cu autoritatile lui, sperand ca dosarele "REVOLUTIEI" si MINERIADELOR nu vor avea niciodata finalitate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray