2020-02-29 00:12

Secția pentru anchetarea magistraților CERE DNA dosarul Tel Drum

 |  19:15
Secția pentru anchetarea magistraților CERE DNA dosarul Tel Drum

Secţia specială de anchetare a magistraţilor insistă de mai bine de două luni să preia dosarul Tel Drum de la Direcţia Natională Anticorupţie. Secţia a făcut trei cereri în acest sens, toate acestea fiind respinse. Tel Drum este dosarul în care Liviu Dragnea are calitatea de suspect.

Informația a fost confirmată pentru Digi24 de Direcția Națională Anticorupție.

„Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:

1. Dosarul menționat de dvs. în solicitare se află în lucru, iar alte informații suplimentare decât cele deja mediatizate și postate la www.pna.ro prin comunicatele nr. 72/VIII/3 din 17 ianuarie 2018, nr. 1056 din 13 noiembrie 2017 și nr. 1110 din 21 noiembrie 2017 nu pot fi oferite în acest moment.

2. La datele de 21 decembrie 2018, 17 ianuarie, 31 ianuarie 2019, Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție a formulat, consecutiv, trei cereri prin care solicita transmiterea dosarului anterior menționat.

În primele două cereri nu s-a invocat nici un temei legal de preluare a acestui dosar, motiv pentru care au fost cerute clarificări din partea DNA.

În ultima solicitare a Secției, datată 31 ianuarie 2019, s-a invocat împrejurarea că D.N.A nu ar mai avea competența de soluționare a acestui dosar, deoarece unele dintre persoanele împotriva cărora se efectuează urmărirea penală au calitatea de magistrați.

La data de 14.02.2019, în răspunsul transmis de către DNA Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție se arată că nu există nici un criteriu care să atragă competența Secției, niciuna dintre persoanele față de care se efectuează urmărirea penală neavând calitatea de magistrat.”, se arată în răspunsul DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

@MAFIA PSD...
19 Feb 2019

parțial adevărat! Se știe că SOMNUL RAȚIUNII NAȘTE MONȘTRII...DAR, NICI CU ”DREAPTA” NU MI-E RUȘINE...ĂIA POARTĂ ALE POVERI DE PĂCATE...FIECARE ACȚIONEAZĂ PE UN ANUMIT SEGMENT! Nu pot să uit cum, aburiți (electoratul...), votau cu mare încredere și speranță partidul X, ca, după ”ALEGERI” tocmai partidul X ajuns la putere să le dea cu rigla peste degete, să le pună piedică, să le ia bolul cu mâncare din față, dar să mărească taxele și impozitele...tare, nu? Nu e de vină lumea care nu se duce la vot, dacă EA consideră că n-are cu cine vota...de vină sunt proștii care TOTUȘI, votează! ȘI, CEI MAI DE VINĂ, CU REALĂ VINĂ SUNT CEI CARE N-AU PURCES AL ANCHETAREA, TRIMITEREA ÎN JUDECATĂ ȘI PUȘCĂRIE - PE VIAȚĂ - PENTRU ÎNALTĂ TRĂDARE DE INTERESE NAȚIONALE, PRIN SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE ȘI DETERMINAREA BEJENIEI ROMÂNILOR, PLUS SCĂDEREA NATALITĂȚII, PRĂBUȘIRII SISTEMULUI DE ÎNVĂȚĂMÂNT, SĂNĂTATE, ETC....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine