2019-11-21 08:45

Secţia pentru procurori a CSM discută interpretarea articolului din OUG privind condiţiile pentru rămânerea în funcţie a procurorilor

 |  11:41
Secţia pentru procurori a CSM discută interpretarea articolului din OUG privind condiţiile pentru rămânerea în funcţie a procurorilor

Secţia pentru procurori a CSM discută miercuri interpretarea articolului din OUG pe justiţie privind condiţiile pentru rămânerea în funcţie a procurorilor din Parchetul General, DNA şi DIICOT.

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Secţiei pentru procurori a CSM figurează "solicitările Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (nr. 2503/C/212212130/2018), Direcţiei Naţionale Anticorupţie (1780/VI/14/2018) şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (1780/VI/14/2018) privind interpretarea art.VII din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.92/2018".

Conform art.VII din ordonanţă, act normativ adoptat luni de Guvern şi publicat marţi în Monitorul Oficial, procurorii care, la data intrării în vigoare a OUG, îşi desfăşoară activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi în cadrul celorlalte parchete, "rămân în funcţie în cadrul acestora, numai dacă îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare".

De asemenea, Secţia pentru procurori a CSM, discută Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind situaţia delegărilor din cadrul Ministerului Public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-17Parerea ta...

NE-DISIMULATă
17 Oct 2018

- un colț de pâine veche, mucegăită!) Începe dansul camerei video și bruscarea cameramanului pentru a nu mai filma, prin îmbrânceli și vociferări. Cine apare ca bruscant-principal? ILIE MARIO RAPHAEL - Șeful de cabinet a satanistului Codrin Ștefănescu! Le arată apoi fețele ”drăguților” interlopi: ROȘCA NICU (mâna dreaptă a lui Codrin Ștefănescu) și MARIO RAPHAEL (Șeful de cabinet al aceluiași cap de sulă...care și-a vândut sufletul Satanei ). Mai apar: FLORIAN ANDREI – urmărit de Interpol și gorila centrală care ține tira ieșirii lui Dragnea, cu un tricou mulat și ochelari închiși la culoare – CRISTACHE BOGDAN ”CARATISTU”. Mai apare și UDREA SORIN – condamnat la 6 ani și 8 luni urmărit prin Interpol, BEBE CĂMĂTARU, COSTEL CORDUNEANU, DEMICI ȘTEFAN – din clanul Cămătarilor, SPAC FLORIN (atac mall), AXINTE COSTEL, LAURENȚIU PLETOSU de la Brașov, EUGEN Clanul Clămparu (Sibiu), a lui Crăcănatul (Brăila).
TOT DIN GRUPUL
17 Oct 2018

INTERLOPILOR: TORJE GABI, ȘPAC FLORIN, TURCU ADRIAN, FLORIAN ANDREI...locotenenții lui Codrin Ștefănescu, fiind ROȘCA NICU și FLORIAN ANDREI (urmărit Interpol). De altfel, Roșca Nicu este finul lui Florian Andrei. RAPHAEL ROȘCA a fost gorila lui Năstase iar Andrei Năstase este fotografiat alături de AXINTE COSTEL. -Ia uitați aicea...Liviu Dragnea păzit de interlopi. Doamnelor și domnilor, numai în romanele lui MARIO PUZO de la serialul NAȘUL ! În spatele lui Dragnea, apar: POPICĂ (”soldat”), ROGER BOGDAN (campion mondial full-contact), LEO de la Strehaia, VĂLOI (”soldat”) Ziarista, către satanistul Codrin Ștefănescu, venind din spate: Bună ziua! Puteți să salutați? Aveți ceva de transmis live? -Cui? -Privitorilor! -Tu, fiind cine? Tu? -Eu, un cetățean român. -Un cetățean român? -Foarte bine...aranjat/ă, finanțat/ă... -Ahaaa.... -Ești și obrăznicuță, sigur că da! -Pentru că muncesc și plătesc taxe, d-aia! -Hai, mă! -Ca s-aveți voi de unde să furați! La care CAP DE SULĂ SATANISTĂ se întoarce spre ea, OFENSAT: eu să fur măi? -Da! -Măi fetițo măi, măi....îl arată înconjurat de interlopi, arogant, cu mâinile în buzunare. Ziarista: vă filmez! Puteți să spuneți...vă arătați nivelul Dvs., nu al meu! -Nu te filmezi să te vadă și pe tine lumea? -Ba m-am filmat! Stați liniștit...dar acuma vă filmez pe Dvs. Vă las ”onoarea”! -Ce frumoasă ești! Mor când te văd! -Așa...puteți să spuneți ce vreți! -Așa o fată frumoasă ca tine, n-ai ce face acuma? Bă, e ora 3, nu ești la muncă? -Am considerat că merită ”sacrificiul”! -Nu ești la muncă! Ești la muncă AICEA...muncești ”cu ziua”, să știe fanii tăi... -aha..și ce fac eu aici, ”cu ziua”? Haideți, spuneți...ei v-ascult...dați declarație aicea! Spuneți, că v-arătați nivelul! -Uite ce limbaj folosești! -Ce limbaj f
CE LIMBAJ FOLOSESC?
17 Oct 2018

-Fată de oraș! Iese Dragnea. Ziarista: Ia uitați-l pe ”domnul” Dragnea, ”domnul” infractor! Domnul Dragnea, așteptăm răspunsul: cum se poate din salariul de bugetar să aveți asemenea vilă? Uitați aici, clanul mafiot! Interlopi! Ne împing, ne dau la o parte! -Cine v-a plătit ca să ne împingeți, să ne bruscați? De ce apărați un infractor? (întrebarea este pusă jandarmilor, care și-au făcut apariția...) Jandarmii au TREBĂ cu noi, acuma...de ce ne filmați, că nu-nțeleg! Pe infractori, pe interlopi...nu ne-ați apărat! Acuma ne filmați ca să ne amendați, sau cum? ” Deci, dacă Justiția și-ar fi făcut datoria, inclusiv poliția...clanurile mafiote n-ar fi sufocat orașele DACĂ nu s-ar fi făcut PARTE-N PARTE cu politicienii! IAR, ATÂT JUSTIȚIA, PRIN MAGISTRAȚI, POLIȚIA ȘI ALTE STRUCTURI - IES LA PENSIE ÎN JUR DE 50 DE ANI, CU PENSII SUPER-NESIMȚITE, EVENTUAL ANGAJAȚI DIN NOU ”LA STAT” SAU LA PRIVAT, PENTRU CĂ NU SE-AJUNG CU PENSIILE!
DESPRE CODRIN ȘTEFăNESCU:
17 Oct 2018

”Un politician care în fapt este târâtoare înspăimântător de degradată moral, fără structură de personalitate, părând în permanență în convalescență după o lungă internare într-un sanatoriu care a reușit să-i amelioreze, dar să nu-i vindece boala. S-a aciuat pe lângă trei lideri megalomani: Vadim, Năstase și Voiculescu, oferindu-și serviciile băloase de lingău neîntrecut. Rând pe rând, aceștia s-au debarasat de unsurosul lăudător. Interesant este că subiectul nostru fără doctrină caută să îmbăloșeze mâna stăpânului chiar și după ce a fost pocnit cu sete peste botul pestilențial.
LA ORDIN îNCEARCă
17 Oct 2018

să distrugă pe oricine și să desființeze orice. A strâns firimituri și a lins în permanență blide. Spre deosebire de cei care au muncit în timpul acesta, a strâns o avere uriașă, de câteva milioane de euroi, că doar nu de ilustrate de flori de câmp, cum credeați Dvs.că ar fi stat bine unui specialist în cartofilie cum este domnul Codrin. Arghirofilia (lăcomia de bani) este a doua specialitate, mai corect spus este natura aceluiași domn. L-a așteptat ca un câine credincios, el și nu soția (!) Dana, chiar la ieșirea din pușcărie, pe stăpânul Năstase, pentru a-i raporta probabil că a avut grijă de colecțiile de kitschuri de la apartament. Poate și altele de care noi nu știm; că poate și banii lui Codrin nu-s toți ai lui. ” (Florin Tudose).
ÎNSă, LA BIROURILE
18 Oct 2018

de investigații criminale ale secțiilor de poliție, acolo sunt polițiștii corupți care protejează ÎNTOTDEAUNA interlopii! De ce? Pentru că, primul loc în care se reflectă infracțiunile comise de către aceste persoane, fiind vorba de INFRACȚIUNI CU VIOLENȚĂ, este la aceste birouri, la aceste servicii. Și acolo, dacă li se asigură lor cum se spune în lumea interlopă…SPATELE, pot să scape de consecințele faptelor lor. Și aicea vreau să vă spun ceva foarte simplu: UN OM SIMPLU, care nu are legături politice, nu are SPATE în poliție, dacă dă o palmă cuiva și-l amenință, ajunge în fața Instanței pentru că aceste lucruri sunt INFRACȚIUNI, da? AMENINȚAREA este infracțiune, LOVIRI și alte violențe este infracțiune, iar dacă este pe domeniul public, se strâng mai multe persoane este ”tulburarea liniștii și ordinii publice” este, de asemenea infracțiune. Deci, nu există ca cineva să comită o astfel de faptă și să scape, să nu ajungă în fața Justiției DACĂ, polițiștii care instrumentează acel caz, sunt corecți și vor să respecte legea. INTERLOPII, CUM AJUNG SĂ FIE ȘMECHERI? Că nimeni nu se naște interlop, nimeni nu devine interlop brusc, așa…cât ai pocni din degete, astăzi este om cinstit, mâine este interlop!
DAR CâND NE UITăM
18 Oct 2018

în istoricul lor și se vede și în istoricul acestui MARIAN SÂRBU – locotenentul lui NUȚU CĂMĂTARU, vedem un lung șir de fapte cu violență comise cu mulți ani în urmă. Lucrurile escaladează…astăzi, RUPE PE CINEVA CU BĂTAIA ȘI SPATELE DIN POLIȚIE ÎI ASIGURĂ SCĂPAREA! Mâine, iarăși agresează pe cineva sau sechestrează pe cineva și iarăși i se asigură protecția! AȘA CRESC CLANURILE INTERLOPE și AȘA AJUNGE UNUL SĂ FIE MARE INTERLOP DACĂ ARE SPATE PROTEJAT DE CĂTRE POLIȚIȘTI CORUPȚI! În special polițiști…DE CE? Pentru că, această protecție pe care o au clanurile interlope în sistemul judiciar, este strâns legată de NUMIRILE PE FUNCȚII, PE CRITERII POLITICE, în instituții din sistemul judiciar. Despre asta este vorba, dragii mei!
NU îNTâMPLăTOR
18 Oct 2018

l-ați văzut pe Liviu Dragnea – președintele infractor al PSD – venind alături de niște interlopi sau scos de către aceștia, de la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru că LUMEA POLITICĂ, în special PSD-ul se leagă foarte mult de clanurile interlope, pentru că ei decid cine să fie avansat în funcție în poliție, cine să fie șeful Poliției Române, cine să avanseze pe diverse scări ierarhice! În schimbul avansării pe criterii politice, polițiștii respectivi, șefii din Poliție ACORDĂ SPATE CLANURILOR CARE LUCREAZĂ PENTRU POLITICENI ȘI FAC BANI PENTRU POLITICIENI – este foarte important! UNELE DINTRE ACESTE CLANURI, CHIAR COTIZEAZĂ ÎN TIMPUL CAMPANIILOR ELECTORALE, ASIGURĂ PROTECȚIE POLITICIENILOR, MOBILIZEAZĂ LA VOT OAMENI DIN DIVERSE CARTIERE…cu oameni mai săraci care sunt sub controlul acestor clanuri interlope! Ele merg mână-n mână și ele sunt legate (este foarte important acest aspect) DE PROTECȚIA POLITICĂ, DE NUMIRILE POLITICE PE FUNCȚII, ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ!
ȘI, DE CE INSIST
18 Oct 2018

pe corupția din Poliția Română care face clanurile interlope să fie atât de puternice, pentru că în Parchete…NUMIRILE nu sunt pe criterii politice, influența este mai dificilă! Asta se întâmplă la nivel central și în București…însă, în teritoriu, în foarte multe județe…Teleormanul este un exemplu, Vrancea este un alt exemplu, Constanța este-un alt exemplu unde, sunt pe funcții la Parchete…la parchetul local, la parchetul județean, uneori la parchetele Curților de Apel - persoane care au avansat în ierarhia profesională, în perioada regimului Iliescu, Constantinescu și Adrian Năstase când NUMIRILE – chiar și în sistemul judiciar - parchete, se făceau cu sprijin politic, iar politicienii aveau un cuvânt mai mare de spus în AVANSĂRI…acolo au rămas oameni care protejează clanurile interlope. Legăturile Clanului Cămătaru cu PSD sunt de notorietate. ”Nuțu Cămătaru își dezvăluie din arest, relația cu Hrebenciuc” (din ziare…). De ani de zile, presa din România a scris despre aceste legături, inclusiv despre faptul că liderii clanurilor Cămătarilor s-au lăudat că li s-au propus să intre în PSD. Nu este nicio întâmplare că Liviu Dragnea a fost așteptat cu interlopi la Înalta Curte de Casație și Justiție. Interlopi aduși de Codrin Ștefănescu, omul care a venit cu o întreagă trupă, o întreagă brigadă pentru a-l flanca pe actualul președinte infractor al PSD - Liviu Dragnea și pentru a da un semnal clar de intimidare tuturor celor care mai îndrăznesc să îl deranjeze cu ceva, pe liderul PSD. Un semnal care nu a fost perceput de către publicul din România, pentru că mișcarea REZIST din toată țara, în ciuda tuturor acestor amenințări, în ciuda tuturor imaginillor cu interlopi, cu persoane care au o atitudine vizibil agresivă, mișcarea REZIST a decis să-l înfrunte pe Liviu Dragnea.
ȘI ZILELE-ACESTEA,
18 Oct 2018

președintele infractor al PSD – a fost așteptat în mai multe orașe din țară unde, a fost huiduit și unde i s-a adus aminte că, UN INFRACTOR NU POATE SĂ OCUPE O FUNCȚIE PUBLICĂ. LEGĂTURILE POLITICIENILOR CU CLANURILE INTERLOPE, FAC CA ACESTE CLANURI INTERLOPE SĂ BENEFICIEZE ȘI DE SPRIJIN DIN PARTEA POLIȚIEI pentru că sunt polițiști pe care politicienii îi pun pe funcțiile publice. Din materialul video, frunzăriri din presă despre subiect: ”Cunoscut PSD-st din Constanța, prieteni cu doi dintre ”bodyguarzi”; ”Cine sunt ”gorilele” lui Dragnea de la Curtea Supremă. Foști sportivi, bodyguarzi la Clubul lui Andrei Năstase, ”simpatizanți PSD de mulți ani”, de Răzvan Pritulescu. B1TV (01 Martie 2013, ora 08:41): ”Sile Cămătaru, ajutat de un fost lider PSD să fie eliberat din închisoare. Interlopii Nuțu și Sile Cămătaru au beneficiat de sprijin din interiorul Poliției. ”
FOST VALUTIST,
18 Oct 2018

liderul Căpățână, a fost implicat în jefuirea mai multor tiruri folosind o legitimație falsă de polițist. 4. CLANUL CĂMĂTARU, din sectorul Frații – NUȚU și SILE Cămătaru – au fost arestați în 2004 pentru ȘANTAJ, PROXENETISM, ÎNȘELĂCIUNE și CĂMĂTĂRIE…Nuțu Cămătaru ieșea din Jilava călare pe un armăsar pur-sânge. Clanul Cămătarilor este acuzat de PROXENETISM, LIPSIRE DE LIBERTATE, CĂMĂTĂRIE și ȘANTAJ. 5. CLANUL ȘTOACĂ. Specializați în trafic de droguri, membrii Clanului Ștoacă s-au axat tot pe sectorul 5. Mulți dintre ei fiind arestați pentru șantaj, proxenetism, înșelăciune, taxă de protecție și cămătărie. 6. CLANUL PREDA. Cel mai cunoscut clan din sectorul 6 este cel al luptătorului EUGEN PREDA. Taxele de protecție, proxenetism și recuperările sunt cele mai importante activități ale clanului. 7. CLANUL PIETROI. Clanul lui SILE PIETROI și-a impus supremația în sectoarele 2 și 3, fiind implicat în lipsire de libertate, bătăi sau șantaj. 8. CLANUL DUDUIENILOR. Una dintre cele mai rău famate zone ale Capitalei – Pantelimonul, este controlată de Clanul Duduienilor prin proxenetism, trafic de droguri, jafuri, cămătărie, furturi din Tiruri.
IALOMIȚA:
18 Oct 2018

CLANURILE DINCĂ și FRUSIN își împart supremația, în Slobozia. Gruparea FRUSIN este specializată în reglări de conturi. BUZĂU: FRAȚII FERARU au condus mai bine de 5 ani o rețea de proxenetism pe ruta România – Spania. ARGEȘ: lista clanurilor care acționează în Pitești, cuprinde GRUPĂRILE TITOAȘCĂ, CÂRCIUMARU, CĂLDĂRARU, BARADIU, CORCOADĂ și VERSACE. GORJ: CLANUL CĂLINA este specializat în TRAFICUL INTERNAȚIONAL DE CARNE VIE obligând tinere să se prostitueze în Spania. Tot în Gorj, BANDA LIZEANU este suspectată de implicarea în mai multe reglări de conturi în lupta pentru supremație, în zonă. OLT: Liderul de necontestat la grupărilor interlope din municipiul Slatina este SANDU ANGHEL, zis BERCEA MONDIALUL. A fost arestat, în urma înjunghierii unui nepot. VÂLCEA: cei mai temuți interlopi sunt cei din CLANUL STOICA. Încarcerați pentru scurt timp, aceștia au fost eliberați. Tot în Vâlcea, CLANUL LĂBUȘ. Aceștia sunt acuzați de șantaj, taxă de protecție și cămătărie. BOTOȘANI: CLANUL CLĂMPARU este cel mai de temut din Botoșani. Liderul grupării este vânat de polițiștii din toată Europa = ION CLĂMPARU, zis CAP DE PORC este acuzat de prostituție. A fost condamnat la 30 de ani de închisoare.
TULCEA:
18 Oct 2018

cămătăria este specializarea celor doi lideri ai lumii interlope din Tulcea = USCATU și ȚEPOI. Fiind arestați, au scăpat pe motiv de ”viciu de procedură”. CONSTANȚA: CLANUL BEINU a fost vizat de multe descinderi ale poliției. Tot în Constanța: CLANURILE SĂCEANU, FRAȚII, SPANIOLUL, PITBUL, VASEA, MUEDIN…controlează județul. BRAȘOV: bandele din cartierele Noua și Gârste sunt cele mai cunoscute grupări interlope brașovene. ALBA: CLANUL SIBIȘANUL și CLANUL BĂLAN sunt implicate în reglări de conturi cu violență, tentativă de omor, tentativă de lipsire de libertate și ultraj contra bunelor moravuri. SIBIU: CLANURILE RĂCEAN, BLAGA și LENIS domină în luptele pentru supremație. Ca o paranteză, CLANUL LENIS se ocupă cu crima organizată. CARAȘ-SEVERIN: BANDA LUI RADU este una dintre cele mai cunoscute grupări interlope din Reșița. ARAD: considerată cea mai temută bandă din Vest, cea condusă de UȚU ROHOZNEANU, zis și ”Ștefan Cel Mare” s-a aflat în război mult timp cu CLANUL LUI BADERCĂ din Timișoara.
TIMIȘ:
18 Oct 2018

CLANUL CÂRPACI domină lumea interlopă prin afaceri imobiliare, împreună cu cei din CLANURILE STANCU și COVACI! Interlopii au determinat sute de familii din Timișoara să își părăsească locuințele din zona istorică a municipiului. Tot din Timiș: CLANUL UDREA este acuzat de crimă organizată. ORADEA: în topul lumii interlope figurează țiganii NEGUȘ implicat în mai multe scandaluri și bătăi în stradă. BISTRIȚA-NĂSĂUD: doi dintre liderii lumii interlope locale, sunt FUJI și MĂDĂLINU (așa se aude…) HUNEDOARA: SPUME și BIBANUL au dominat bandele interlope din Deva fiind implicați în furturi, mafie imobiliară, cămătărie și chiar în cazul brățărilor dacice. DOLJ: o bandă cunoscută este cea a lui GIGIOC, iar cea rivală este cea condusă de ERICO. În Cartierul Craiovița Nouă, domină CLANUL LUI PAR, ul alt lider – CAIACA, a fost asasinat. Tot în Craiova, mai există și organizația FRĂȚIA. MEHEDINȚI: liderul lumii locale SANDU SÎRBU – a fost împușcat într-o benzinărie. Un alt interlop cunoscut este TETEA, specializat în furturi, în afara țării. ALEXANDRIA: CLANUL ȚĂNDĂRICĂ. E acuzat de cămătărie. CLUJ: CLANUL GORE. FOCȘANI: CLANUL LUI COSTICĂ ARGINT. MARAMUREȘ: CLANURILE BOTEZANU, OGARU, PUȚANU, BĂNGLIȘ… Ne cerem scuze clanurilor care nu au fost enumerate, aceasta datorându-se faptului că nu s-au făcut auzite în toată țara. Datele oficiale, sunt cele amintite. ”
ATI VĂZUT
18 Oct 2018

CUI VIREAZĂ STATUL ROMÂN PENSII SPECIALE și NESIMȚITE? SPECIMENELOR ĂSTORA DIN POLIȚIE CARE FAC TROC CU INTERLOPII ȘI CI POLITICIENII! În schimb, celor simplii - ca majoritatea dintre noi - se ușurează pe noi, ne nevoile noastre și, la cea mai mică abatere, ne saltă ca pe niște mari și periculoși infractori, prin amenzi MAXIME, prin încătușare, etc...RUȘINE SPECIMENELOR DIN POLIȚIE CARE SE MÂNJESC CU INTERLOPII, LE TREMURĂ IZMENELE DIN PRICINA POLITICIENILOR ȘI ÎȘI TERORIZEAZĂ SEMENII CU URĂ, CU DUȘMĂNIE, CU CINISM, PENTRU CĂ EXISTĂ ÎNCĂ CURAJUL DE A CERE EXPLICAȚII ȘI DREPTATE! Iar Justiția, la toate fărădelegile-astea, stă ca proasta, legată la ochi CA SĂ NU VADĂ, DAR ȘI SURDO-MUTĂ față de toate acestea, pentru că nu-i așa...cei care-o duc pe PROASTĂ de mână, sunt numiți tot de POLITICIENII CARE FAC, DREG...ÎMPOTRIVA LEGILOR ȘI-A POPORULUI ROMÂN!
1. LOCUL 1 = IONELAȘ CÂRPACI
19 Oct 2018

– TIMIȘOARA. Este cel mai bogat țigan din România, cu o avere estimată la 13 milioane de euro. Totodată este semi-analfabet având doar patru clase, după cum a mărturisit chiar el. Clanurile din Timișoara sunt cele mai avute din toată țara și spre deosebire de alte familii care se ocupă de comerțul cu fier vechi sau de cerșetorie în străinătate, clanurile din Vestul României și-au făcut banii din afaceri imobiliare, ilegale. În urmă cu 7 ani, interlopul și-a schimbat numele în IONEL SADNER. Oricum l-ar chema, CÂRPACI se află în fruntea unui clan de țigani ” de mătase ” care în ultimii ani, au pus mâna pe clădiri și terenuri, în valoare de milioane de euro aflate în Centrul Istoric al Timișoarei. Clanul CÂRPACI a reușit să-și desfășoarea afacerile în liniște, datorită legăturilor sale cu PROCURORII, JUDECĂTORII, NOTARII și OAMENII DIN POLIȚIE! Rețeta pusă la cale de CÂRPACI pentru a se îmbogăți era SIMPLĂ: el cumpăra cel mai ieftin apartament dintr-o vilă pe care îl oferea spre locuit unei familii sărace de țigani care le făcea viața un chin celorlalți locatari determinându-i să se mute și să-și vândă apartamentele la prețuri derizorii. O altă metodă, a fost SĂ PĂCĂLEASCĂ O SERIE DE BĂTRÂNI, SĂ-I VÂNDĂ APARTAMENTE DE DOUĂ SUTE DE MII DE EURO, PE TREI MII DE EURO.
VILELE INTERBELICE
19 Oct 2018

RIDICATE ÎN CEA MAI SELECTĂ ZONĂ A ORAȘULUI, AU INTRAT PE MÂNA MAFIOȚILOR. În plus, CÂRPACI a FALSIFICAT ACTE pentru a se da drept proprietarul unor terenuri, evaluate la cincisutede mii de euro care erau ale Primăriei Timișoara, iar apoi le-a vândut unei firme. Alături de amanta sa – MIRELA STANCA – Ionelaș CÂRPACI a mai pus la cale o ESCROCHERIE susținând că a avut de suferit pe timpul comuniștilor și că are de recuperat de la Statul român foarte mult aur care îi fusese confiscat. AȘA I S-A RESTITUIT CANTITATEA FABULOASĂ DE 27 KG DE AUR, ÎN VALOARE DE PESTE UN MILION DE EURO! Însă, procurorii spun că restituirea s-a făcut ILEGAL. Cârpaci a pus mâna și pe o parte din Centrul Cultural Francez din Timișoara falsificând semnătura unuia dintre cei trei moștenitori ilegali ai clădirii.
UNELE IMOBILE
19 Oct 2018

intrate ilegal în proprietatea sa, SUNT MONUMENTE ISTORICE...ca de exemplu Casa Primului Florar Imperial Austriac din Banat – VILA MUHLE. În afară de terenuri și o mulțime de vile și clădiri de patrimoniu, CÂRPACI este și PROPRIETAR DE CAVOURI într-un cimitir din Timișoara, cu gresie, marmură, turnulețe și termopane, canapele, fotolii și televizoare. Un astfel de mini-palat funerar costă, în jur de 11.000 de euro. În prezent, NAȘUL MAFIEI IMOBILIARE DIN BANAT este căutat internațional, pentru o condamnare la 10 ani de închisoare pentru FALS și UZ DE FALS.
2. LOCUL 2 = LUCIA SEIFERT
19 Oct 2018

(56 de ani) și PETRU JURJ dețin o avere estimată la 11 milioane de euro, bani care provin tot din afaceri imobiliare ILEGALE desfășurate în Timișoara. Cuplul este stăpân peste multe clădiri istorice, cu o arhitectură frumoasă, din Centrul orașului. De asemenea, ei dețin un Palat țigănesc pe care și l-au construit sub forma unui hotel. Această clădire este cea mai valoroasă, fiind estimată la peste 3 milioane de euro. Țiganii au și-un apartament ENORM în Centrul Timișoarei, lângă Operă și un alt Palat, în Zona Modern. În Noiembrie 2009, cei doi au fugit din Sala de Judecată, de la Curtea de Apel Timișoara, exact înainte ca magistrații să emită mandate de arestare pe numele lor. MAFIOȚII AU PLECAT ÎN GERMANIA, acolo unde-și au domiciliiul. Cuplul de țigani, a pus mâna pe o clădire ce valora 1,3 milioane de euro. Însă, au plătit pe ea, doar 600.ooo de euro, păcălindu-i pe proprietari că le vor da și restul de bani. Doar că banii, nu au mai ajuns niciodată la păgubiți, din contră!
3. LOCUL 3 = FERDINAND STĂNES
19 Oct 2018

cu o avere de 7 milioane de euro, bulibașa Ferdinand Stănescu din Comuna Grajduri, jud.Iași, este cel mai bogat țigan din Moldova. Averea lui constă în palate, mașini luxoase și bine-nțeles, foarte mult AUR! În palatele sale, găsești tot ce vrei: băi cu jacuzzi, porți de lemn în stil maramureșan, trofee de vânătoare agățate pe pereți și camere în care-ai putea să întorci o limuzină. Ferdinand Stănescu are patru copii: un băiat – NICUȘOR STĂNESCU și trei fete – LĂCRĂMIOARA, MĂRIOARA și ANIȘOARA. Când și-a măritat fata cea mică – ANIȘOARA, a organizat o petrecere fabuloasă, cu 500 de invitați. Mireasa, a avut o zestre impresionantă, de câteva sute de galbeni, dintre care 50, atârnați pe rochie, plus covoare, haine, mobilă și electrocasnice. Tinerii însurăței, au primit pe post de cadou de nuntă, zeci de kg.de bijuterii, două mașini și o casă. În luna de miere, ei au plecat în Dubai. Bulibașa susține că averea și-a făcut-o cinstit, din comerț. Se pare că originea bogăției sale, se plasează undeva în anii 90, când a cumpărat tablă și fier de la SIDEX GALAȚI, și le-a vândut mult mai scump, inclusiv ARMATEI! Afacera cu tablă a mers, până în 1998 când Statul și-a dat seama că pierde foarte mult dacă mai întâi vinde ieftin, iar apoi tot el cumpără SCUMP! Așa că Stănescu s-a reprofilat pe comerț cu alte tipuri de bunuri. El face negoț cu utilaje grele. Cumpără utilaje din România, le recondiționează la Cluj, și le vinde peste graniță, mai scump, însă la un preț mult mai mic, decât un utilaj nou.
4. LOCUL 4 = SILVIAN ILIE FILO
19 Oct 2018

cunoscut sub numele de FULGUȚĂ, este bulibașa țiganilor din Cartierul Fața Luncii din Craiova, jud. Dolj, unde deține o vilă impunătoare, cu o avere de 6,3 milioane de euro, FULGUȚĂ este cel mai bogat țigan din Oltenia. Totodată, el este președinte al comunității etniei romilor, din Craiova. El a moștenit șefia peste cartierul Fața Luncii, de la tatăl său, FULGERAN care, în tinerețe era cel mai de temut dintre țiganii din Oltenia. Ca mulți alți bogați din această listă, și FULGUȚĂ și-a dobândit averea într-un mod DUBIOS. În anul 2005, numele său a apărut într-un dosar în care mai mulți craioveni erau acuzați de spălare de bani și de faptul că au obținut returnări ilegale de TVA. În 2009, FULGUȚĂ i-a făcut fiului său o nuntă de 1 milion de euro, la Restaurantul-debarcader din Parcul Nicolae Romanescu, din Craiova. Adrian Minune a fost naș, iar Florin Salam și Sorinel Puștiu au cântat manele, până dimineața.
5. LOCUL 5 = TOMA MIUȚESCU
19 Oct 2018

din Vâlcea. Are o avere de 6 milioane de euro. El face parte din CLANUL MIUȚESCU. Acesta întinzându-se în mai multe jduețe din țară, în special în Vâlcea, Sibiu și Olt. În total, averea clanului este undeva între 10 și 15 milioane de euro. De asemenea, CLANUL MIUȚESCU l-a susținut pe împăratul Iulian Rădulescu – drept lider al țiganilor, atunci când acesta s-a proclamat în 1993, împărat al romilor de pretutindeni. TOMA și AURELIA MIUȚESCU dețin un palat în Cartierul Colonie Nuci, din Rm.Vâlcea, cu mobilă de lux, foițe de aur pe pereții interiori sau candelabre cu cristale. Familia conduce două societăți comerciale din Vâlcea. La începutul anului 2009, după ce totul era pus la cale pentru ca băiatul lui Toma – DAN MIUȚESCU – să se însoare cu ANA MARIA, fiica lui Dan Stănescu, împăratul țiganilor de la Costești, între cele două clanuri a izbucnit un scandal monstru. Asta, deși Toma cheltuise deja un miliard de lei vechi, pentru petrecerea de logodnă unde veniseră maneliști și lăutari celebrii. În timp ce Stănescu a pretextat că nu mai vrea să-și mai trimită fata la Vâlcea ca să locuiască în Colonia Nuci, nedemnă pentru o fiică de ”rege”, familia MIUȚESCU spune că împăratul din Costești, s-a răzgândit, deoarece fata lui, a fugit de-acasă c-un român, timp de 3 zile și drept urmare, nu mai este fecioară. Așa că ar fi anulat nunta, ca să nu se facă de râs. În urma scandalului, împăratul Iulian Rădulescu i-a retras titlul lui Dan Stănescu.
8. LOCUL 8 = BERCEA MONDIALU
19 Oct 2018

din Slatina, jud. Olt. Are o avere estimată la 3,7 milioane de euro, realizată din afaceri necurate – cămătărie, spălare de bani și șantaj. Până să fie arestat pentru tentativă de omor, BERCEA MONDIALU a mai fost cercetat în nenumărate dosare penale. În momentul de față, BERCEA MONDIALU, pe numele adevărat SANDU ANGHEL, se află în închisoare, fiind judecat pentru că și-a înjunghiat propriul nepot – IONUȚ ANGHEL, zis și MERCEDES. INTERLOPUL este acuzat și de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și evaziune fiscală. BERCEA are relații la cel mai înalt nivel, fiind prieten cu MIRCEA BĂSESCU – fratele fostului președinte – TRAIAN BĂSESCU.
MIRCEA BĂSESCU
19 Oct 2018

a botezat-o pe nepoatea interlopului, iar SANDU ANGHEL a participat la înmormântarea mamei lui Traian Băsescu. Deși este foarte bogat, banii lui BERCEA nu apar pe nicăieri, pe hârtie. El este acționar la două firme falimentare, printre care una, nu a raportat niciodată situația la Registrul Comerțului. Societățile sale, au toate caracteristicile unor firme fantomă, menite să acopere activități ilegale. Teoretic, firma BERCEA MONDIALU SRL s-ar ocupa de întreținerea și repararea autovehiculelor, iar cealaltă – SPĂLĂTORIE SRL, ar fi o spălătorie de mașini. Familia lui Sandu Anghel, deține nu mai puțin de 15 imobile, printre care 8 palate, FĂRĂ AUTORIZAȚIE DE CONSTRUCȚIE în Slatina, Drăgănești și București. În timpul unor percheziții, oamenii legii au ridicat de la mama lui Bercea – 200.000 de euro care nu au putut fi justificați, precum și o cantitate importantă de aur. În 2009, Bercea Mondialu i-a făcut fiului său, o nuntă de 400.000 euro.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray