2020-05-29 11:32

Secția Specială de Investigare a magistraților prezintă raportul de activitate. Kovesi, marea captură a structurii

 |  11:13
Secția Specială de Investigare a magistraților prezintă raportul de activitate. Kovesi, marea captură a structurii

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție prezinta, la urmatoarea sedinta a plenului CSM, raportul de activitate pe anul 2018. Printre cele mai cunoscute investigatii ale Sectiei sunt cele privind-o pe Laura Codruta Kovesi, precum si dosarul vizandu-i pe procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea.

Raportul ar fi urmat sa se discute maine, insa sedinta s-a amanat din lipsa de cvorum.

Sectia pentru Procurori a CSM a cerut Inspecției Judiciare efectuarea unor verificari , existând suspiciuni de scurgere de informatii.

Citeste si Mariana Alexandru ar putea reveni în magistratură - CSM dezbate solicitarea consilierului șefului DIICOT

Sectia a fost controversata inca de la infiintare, activitatea ei fiind susținută de Putere, fiindu-i atribuite puteri sporite, care au nemulțumit sistemul judiciar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
21 Mar 2019

adica slugile lui gHITA care conduce toata Romania prin MAFIA psd-telemorman si vor sa scoata Romania din UE si NATO
NEGRO
21 Mar 2019

Crearea acestei Sectii de subordonare a Justitiei arbitrariului politicii PSD-ALDE-UDMR, in ciuda atentiei (deocamdata verbale!) din partea forurilor internationale este un urias pas inpoi din partea actualei administratii politice a Romaniei in constituirea si prezervarea statului de drept. Este un mod de izolare a Tarii de concertul progresist al lumii civilizate, o incercare din partea oligarhilor politici de atragere a Tarii in lumea gri a barbariilor asiatice, cu rezonante -deocamdata- rusesti si turcesti. Suspendarea FIDESZ a Hungariei din cadrul PPE ar putea fi o preocupare pentru grupurile infractionale care au supus Romania dupa ultimele alegeri (2016) daca ar urmari catusi de putin integrarea UE. Cum stipendiile rusesti si otomane satisfac doar pe cei din varfurile piramidei acestora le ramane indiferent daca merg spre progres sau spre zona gri a oligarhiilor totalitare. Greu ii va fi Romaniei sa recastige mai apoi increderea tarilor civiizate in cazul cand va reincerca sa re-intre pe orbita de pe care a fost deturnata atat de brutal. Sa nadajduim ca romanii au inteles ce vor actualii tirani si vor accepta normalitatea, luptand din rasputeri pentru afirmarea adevaratelor elite, mai ales prin participarea electorala rezonabila, macar de acum inainte. Democratia nu este doar un drept, cat mai ales o datorie pentru cei ce vor sa traiasca si sa ceeze adevarate valori in deplina libertate, in consens cu etica europeana.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine