2020-07-05 19:45

Sectorul 1. Persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu vor fi montorizate cu holtere

 |  09:54
Sectorul 1. Persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu vor fi montorizate cu holtere

Parcurile și locurile de joacă din Sectorul 1 sunt închise de azi. Depinde doar de noi pentru cât timp. Dacă #stamacasa acum, când pericolul de infectare este mare, ne vom reîntâlni cu toții în curând în ele. Cu mic, cu mare. Și acest lucru e cu adevărat important: cu toții, a scris edilul Daniel Tudorache pe pagina sa de facebook.

Ce măsuri au luat edilii Sectorului 1, având în vedere starea de urgență decretată din cauza pandemiei cu COVID 19:

❗️Furnizarea de alimente și alte lucruri de strictă necesitate cetățenilor cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la infectarea cu coronavirus (vârsta 65+), fără susținători sau altă formă de ajutor, conform art. 8 din ordonanța militară. 

❗️Intensificarea monitorizării de la distanță, prin montarea de holtere, a persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, prioritate având categoria de cetățeni cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la coronavirus (vârsta 65+). Atragerea de voluntari din sistemul medical, care să sprijine personalul CM Caraiman în această acțiune. 

❗️Închiderea, începând de mâine, a tuturor parcurilor și locurilor de joacă aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 și monitorizarea acestora prin Poliția Locală a Sectorului 1 și sistemul video al ADP Sector 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz