2020-04-05 20:17

Sectorul 4 închide parcurile și zonele de relaxare

 |  10:19
Sectorul 4 închide parcurile și zonele de relaxare

Primăria Sectorului 4 a interzis accesul publicului în parcurile, locurile de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor şi în spaţiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia, după ce zilele trecute, un număr mare de oameni a ignorat recomandările autorităților legate de distanțarea socială necesară în această criză.

„Pentru implementarea exigenţelor cuprinse în ordonanţa militară nr. 2/2020 emisă în contextul epidemiei de COVID-19 şi având în vedere numărul mare de oameni care zilele trecute nu au respectat recomandările autorităţilor în privinţa distanţării sociale, Primăria Sectorului 4 a luat hotărârea ca începând cu ziua de ieri (22 martie) să interzică accesul publicului în toate spaţiile publice şi de relaxare de pe raza administrativ-teritorială. Decizia autorităţii locale priveşte atât parcurile pe care le are în administrare (Parcul Lumea Copiilor şi Parcul Orăşelul Copiilor), cât şi cele aproximativ 250 de locuri de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor de locuinţe, precum şi spaţiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia (foişoarele şi locurile de fitness în aer liber)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4 transmis luni Agerpres.

Măsura închiderii parcurilor şi a locurilor de joacă va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgenţă, pentru o gestionare mai bună a situaţiei generate de noul coronavirus.

Și Primăria Sectorului 2 a decis închiderea unora dintre parcuri și locuri de joacă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine