2019-11-19 02:43

Ședință de Guvern prezidată de Iohannis. DETALII de ultim moment

 |  15:25
Ședință de Guvern prezidată de Iohannis. DETALII de ultim moment

Președintele Klaus Iohannis a sosit la Guvern. Înaintea lui, cu câteva minute, au sosit și mai mulți dintre miniștri, inclusiv Eugen Teodorovici, care a fost la Parlament și a vorbit cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Klaus Iohannis discută cu premierul Viorica Dăncilă în biroul acesteia, înainte de a începe ședința de guvern.

„Dacă dl. președinte va veni, vom face exact ceea ce prevede Constituția României”, declarase anterior premierul Viorica Dăncilă, la Parlament, unde fusese la moțiunea de cenzură. Ea a fost  întrebată de jurnaliști despre eventuala prezentă, anunțată public în ajun, a președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern. Viorica Dăncilă a precizat că nu a fost contactată personal de șeful statului pentru a o anunța despre prezența sa la ședința de guvern.

În ceea ce privește OUG pe amnistie și grațiere, Viorica Dăncilă a negat din nou că ar avea pe masa de lucru așa ceva și a reafirmat, pe de altă parte, că România este pregătită pentru preluarea președinției Consiliului UE.

În schimb, premierul Viorica Dăncilă le-a confirmat jurnaliștilor că ordonanța pe fiscalitate va intra chiar joi pe ordinea de zi a ședinței de guvern, dacă va avea avizul CES.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray