2020-07-16 19:55

ȘEDINȚĂ de ultimă oră la MAI după neregulile din week-end

 |  18:15
ȘEDINȚĂ de ultimă oră la MAI după neregulile din week-end

O ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență a început, duminică după-amiază, la sediul MAI, după neregulile apărute odată cu ridicarea stării de urgență. Este prezent și premierul Ludovic Orban, iar pe agendă sunt și amenzile care se aplică începând de luni.

La intrarea în sediul MAI, în fața căruia a fost așteptat de ministrul de interne Marcel Vela, premierului Ludovic Orban i s-a luat temperatura.

La ședință mai participă ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat în MAI Raed Arafat, transmite Digi24.

Ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență intervine în condițiile în care este în continuare o situație extrem de tensionată la granita de vest a României, unde sute de oameni s-au înghesuit la intrarea în țară, fără a respecta regulile de distanțare fizică. Nervozitatea și tensiunea sunt mari, în condițiile în care unii oameni așteaptă de mai bine de 12 ore și nu au condiții de igienă.

Pe de altă parte, legea stării de alertă intră de luni în vigoare. Autoritățile vor putea aplica sancțiuni celor care nu respectă regulele stabilite deja de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz