2020-07-07 17:01

Ședință solemnă la CCR. Klaus Iohannis își preia al doilea MANDAT

 |  16:16
Ședință solemnă la CCR. Klaus Iohannis își preia al doilea MANDAT

Plenul Curţii Constituţionale s-a reunit, joi, începând cu orele 16,00, într-o şedinţa solemnă, pentru validarea alegerii preşedintelui României. Astfel, președintele Klaus Iohannis își preia oficial cel de-al doilea mandat.

La ședința solemnă a CCR participă membrii Curții Constituționale, premierul Ludovic Orban, dar și membrii Guvernului.

„Votul pe care mi l-au acordat românii pentru un nou mandat reprezintă o onoare și o mare responsabilitate. Primul meu mandat a fost plin de provocări”, a spus Klaus Iohannis.

„Românii au arătat direcția în care vor să meargă țara noastră. Drumul ales de români e unul cu un singur sens, la care trebuie să se alinieze toate autoritățile. România este un stat de drept, iar românii sunt o națiune cu reflexe profund democratice. Cei care au girat asaltul asupra instituțiilor democratice au primit cea mai severă și legitimă sancțiune, prin vot”, a mai spus președintele ales.

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obţinut, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, 66,09% din numărul de voturi valabil exprimate, iar reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 33,91%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ROMANIA
28 Noi 2019

o rusine ce face iohannis si orban.iohannis ridica in grad pe ratatul de la sri unul ionescu avand in vedere ca sri ca si dna nu mai 3xista sunt mortaciuni.helvig a reusit sa distruga sri.apropo cu ce se ocupa sri si ghenerslii sri?nistore mai te scoli si tu din somn si mai faci ceva pentru salariu lunar de la statul roman?ceva pe la banci,bnr,cnair?sau totul este perfect in tara?orban o ia pe urmele lui dancila si pnl pe urmele psd.predoiu care este avocat si are o casa de avocatura a facut declaratii sfidatoare privind recursul compensatoriu .de fapt el are interesul sa mai scape niste puscariasi periculosi aparati prin firma sa de avocatura .acelasi discurs ca serban nicolae.un dement de secretar de stat de la atentie justitie bate campii cu idei ale lui dragnea privind declaratii de avere a romanilor.ca sa va dati seama in ce stadiu de turbare au ajuns dupa cateva saptamani de guvernare.autostrazile sunt oprite din constructie .nimeni nu mai lucreaza.sa stie romania ing bank si rf bank plus alte banci cunoscute de isarescu complice lor manipuleaza cursul de schimb.in orice tara acesti banditi ar fi arestati pe loc.nu zice nimic de pensiile speciale platite in mod iresponsabil .si au tupeul sa vorbeasca de deficit.de bani aruncati in vant pe la agentii,jandarmerie.politia locala parazitii care jefuiesc bugetele primarilor.oameni inghetati de frig.nici o masura luata din cele anuntate in program.vaicareli si mistouri.orban este dancila2.inapoi in viitor 2.
UN ROBOT RATAT....
29 Noi 2019

ati votat pt.achizitionarea de sicrie F16 - exact ce nu le mai trebuie licuricilor - plus trimiterea de soldati romani, pe post de mercenari...syctir nevertebratilor, ratatilor, tradatorilor!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz