2019-10-14 23:31

Sediul Parchetului Militar din Bucureşti a rămas fără curent marţi, când continuă audierile după violenţele din Piaţa Victoriei

 |  13:43
Sediul Parchetului Militar din Bucureşti a rămas fără curent marţi, când continuă audierile după violenţele din Piaţa Victoriei

Sediul Parchetului Militar din Bucureşti a rămas fără alimentare cu energie electrică marţi, în a doua zi în care se primesc plângeri din partea celor implicaţi în incidentele de vineri din Piaţa Victoriei şi în care sunt audiaţi martori din acest dosar. Şeful instituţiei a anunţat că au fost depuse 14 noi plângeri şi audiaţi cinci martori.

Procurorul Ionel Corbu, care conduce Parchetul Militar, a anunţat marţi că instituţia a rămas fără curent electric şi a făcut un apel la compania de electricitate să remediere defecţiunea.

„În acest moment se primesc în continuare plângeri, sunt audiate persoane, din motive independente de voinţa noastră activitatea trenează întrucât s-a întrerupt curentul electric. Fac apel pe această cale către factorii de responsabilitate de la Enel să vină şi să remedieze această deficienţă, că în mod paradoxal numai în sediul nostru exceptând imobilele riverane, numai în sediul nostru s-a întâmplat acest fenomen de aproximativ o jumătate de oră” a anunţat Ionel Corbu marţi, înainte de prânz.

Acesta a precizat că de luni până marţi au mai fost înregistrate încă 14 plângeri din partea celor agresaţi de jandarmi vineri, în Piaţa Victoriei şi au fost audiate cinci persoane în calitate de martor.

Ionel Corbu a spus de asemenea că anchetatorii au cerut date cu privire la victimele violenţelor de vineri seară.

„S-au solicitat de la toate instituţiile abilitate să ne furnizeze astfel de date, inclusiv la momentul de faţă se conturează adrese prin care se solicită la unităţile spitaliceşti” a adăugat şeful Parchetului Militar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14



Parerea ta...

ANONIM
14 Aug 2018

HA , HA , SABOTAJ PE FATA . SE PISA PE EI
ANONIM
14 Aug 2018

Mai patriotilor dati totul lui iohanis si gastii lui de nazisti din Germania pe care ii slujeste si hoardelor de khazari condusi de tismaneanu adica; gaze aur , aluminiu,-- padurile le-at dat deja-- uraniu toate bogatiile de pe sol si pe cele de sub sol. daramati bisericile ortodoxe ca oricum va deranjeaza,, legalizati casatoriile gay ca sa fie fericit si FABRICIUS PRIETENUL DIN TINERETE A LUI IOHANIS DE LA AGNITA SI NU MAI are NIMENI BATAIE DE CAP BLESTEMATI SA FITI VOI SI COPIII COPIILOR VOSTRI;; HIENELOR
@ANONIM BOLNAV
14 Aug 2018

Gazele nenorocitule au fost vandute de nastase austriecilor . In 2003 nastase incheie contract de exploatare a materialului lemnos cu austriecii pe o perioada de 10 ani . In 2013 plagiatorul corupt ponta prelungeste contractul cu aceasi austrieci pe inca10ani adica pana in 2023. Asa ca gunoi bolsevic documenteaza-te si apoi fa afirmatii. Esti o termita care te platesc mafiotii ciumei rosii sa denigrezi in necunostinta de cauza.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray