2020-07-02 13:49

Sediul unei primării bistriţene a fost devastat, iar banii din casierie au fost furaţi

 |  14:01
Sediul unei primării bistriţene a fost devastat, iar banii din casierie au fost furaţi

SediulPrimăriei Nimigea din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost devastat de hoţi, înnoaptea de joi spre vineri, aceştia reuşind să deconecteze sistemul de alarmăşi să taie cu flexul două case de bani din fier, furând aproximativ 8.000 delei, transmite corespondentul Mediafax.

Primarulcomunei Nimigea, Mircea Runcan, a declarat, vineri, că hoţii au devastat sediulprimăriei, au intrat tăind cu flexul gratiile de la geamuri, au tăiat apoitoate cablurile de la sistemul de alarmă, au decuplat telefoanele şi au spartcu securi uşile, în căutare de bani. "Au tăiat casele de bani cu flexul şiau luat tot ce era acolo. De regulă, în case de bani ţinem încasările, baniipentru salarii. Nu erau cine ştie ce bani. Oricum, au procedat ca nişteprofesionişti, din moment ce au decuplat tot. Nu avem camere de supraveghere,doar senzori de mişcare. Nici paznic nu avem, fiindcă toate posturile suntblocate şi nu am putut angaja. Sincer, eu mă bucur că nu era nimeni în clădire,că poate îl omorau", a declarat Runcan.

Potrivitacestuia, în comună se face pază de noapte, dar paznicul nu era în apropiereasediului Primăriei, iar sediului Poliţiei Nimigea se află la câteva sute demetri de cel al Primăriei. Poliţiştii sosiţi la faţa locului iau probe.

ViceprimarulAlexandru Blaga a declarat că toată lumea stă afară şi aşteaptă permisiuneapoliţiştilor să intre în sediu. "Nu ştiu exact câţi bani erau. Cred că înjur de 8.000 de lei", a declarat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz