2020-02-25 09:50

Şefia instanţei supreme, vacantă din 15 septembrie

 |  19:28
Şefia instanţei supreme, vacantă din 15 septembrie

Funcţiilede preşedinte şi vicepreşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie rămânvacante din 15 septembrie, când se împlineşte un an de când Nicolae Popa s-apensionat de la conducerea instanţei supreme, iar interimatul a fost preluat deLidia Bărbulescu. Preşedintele Traian Băsescu a semnat, în 15 septembrie 2009,decretul pentru eliberarea lui Nicolae Popa din funcţiile de judecător şi depreşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a pensionăriiacestuia. Potrivit articolului 14 al Regulamentului de funcţionare a ICCJ,vicepreşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie exercită atribuţiile cerevin preşedintelui, în lipsa acestuia sau în baza dispoziţiei preşedintelui.Astfel, vicepreşedintele instanţei supreme, Lidia Bărbulescu, a preluatconducerea ICCJ, în locul său fiind delegat judecătorul Gheorghe Buta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-16Parerea ta...

SOCRATES
14 Sep 2010

eu unul sper sa candideze,cu sanse mari de reusita,de data asta, excelenta sa domn judecator dragomir ilie iulian. de ce? a avut doua merite si doi prieteni: 1. sorin rosca stanescu ,caruia ia furnizat baza de date o oficiului de combatere a spalarii banilor, iar domn rosca le-a facut publice prin intermediul cotidianului ziua . plingerea oficiului a primit din partea PICCJ un dragut NUP- desi bazele puteau fi accesate doar de dragomir si fostul director man cristian
SOCRATES
14 Sep 2010

2. Onor prezident basescu,caruia ia furnizat dosarul privind pe omar haysssam...aici au fost doua plingeri...ambele soldate cu acelasi celebru NUP, caz publicat in gardianul. Cu putin sprijin de la pct.2, onor judecatorul dragomir ilie are mari sanse sa ajunga sef la ICCJ (doamne fereste :)) )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine