2019-07-16 07:17

Șefii Jandarmeriei, CITAȚI de Parchet ca SUSPECȚI în Dosarul Protestelor

 |  22:52
Șefii Jandarmeriei, CITAȚI de Parchet ca SUSPECȚI în Dosarul Protestelor

Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile şi colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, şefi în cadrul Jandarmeriei Române au fost citaţi la Parchetul general pentru vineri. Cei doi au fost chemaţi să dea explicaţii în dosarul violenţelor din timpul protestului din 10 august din Piaţa Victoriei.

Șefii Jandarmeriei, CITAȚI de Parchet ca SUSPECȚI în Dosarul Protestelor
zoom

Cei doi au fost citaţi în calitate de suspecţi.

 Ionuţ Sindile este  şeful interimar al Jandarmeriei Române, iar Sebastian Cucoş este adjunctul său.

La momentul protestului din 10 august, Cucoş era şef, iar Sindile era adjunct.

Şefii Jandarmeriei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă.

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Rareş Bogdan, care a publicat pe Facebook citaţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

CONSTANTIN
21 Sep 2018

Credeti ca in acest dosar se va face lumina si cei vinovati vor da socoteala??Nu exista nici o speranta.Ei au executat un ordin ,o dispozitie.Ordinul se executa nu se discuta.Fiind militari,se punea in joc cariera ,promovarea ,avansarea in grad!!!Cei doi au incercat sa se remarce in lupta cu cei care contribuie la salariile lor,cu plebeii.Ce ciomagiala ce sange peste tot!!Vinovatii suntem noi,i am votat si i am rabdat ani si ani la rand!!Ce vinovati,ce pedepse??
ANONIM
21 Sep 2018

A înnebunit lupul....Asta e culmea ....priviți în lume cum este respectată haina militară...ajungem de râsul curcilor...CRACANEL si cu Sterpul, in cca o luna au găsit vinovații...DAR LEGEA NU ESTE VALABILA SI PENTRU PROTESTATARI ...AU DREPTUL SA SE EXPRIME DAR IN LIMITELE LEGII......ORI EI SUNT VINOVATII PRINCIPALI....AU TRECUT 4 ANI SI NU S.AU GASIT VINOVATII CARE AU FACUT ROTISORUL DE LA COLECTIV( OARE CRACANEL SI CU STERPUL DORM LINISTITII) SI ACUM CRACANEL EXECUTA PLANUL PTR GUVERNUL LUI ..LA COMANDA ....SICTIR ....CHIAR CA AM DEVENIT UN POPOR DE PROSTI....NE JOACA PE DEGETE SI NU ZICEM NIMIC...IMI ESTE SCARBA DE ASA CONDUCATORI CARE VOR DOAR UN NOU MANDAT ....SICTIR
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
23 Sep 2018

BA CETATENILOR DIN MINISTERUL DE INTERNE , GUVERNUL SECRETAREI DANCILA , PARLAMENT , PARTIDUL LUI MAFIOTUL DRAGNEA . DE CE NU A-TI VENIT UNUL MAI DESTEPT SI COREC CUM ZICETI , SA VORBITI CU DEMONSTRANTI ? DAR ERATI FUGITI TOTI DIN TARA . ESTE ADEVARAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray