2020-08-13 00:58

Şeful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru Bucureşti, Iulian Bocşe, reţinut după ce ar fi cerut mită 15.000 euro

 |  11:21
Şeful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru Bucureşti, Iulian Bocşe, reţinut după ce ar fi cerut mită 15.000 euro

Şeful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, Iulian Bocşe, a fost reţinut de procurorii DNA, după ce ar fi cerut mită 15.000 de euro, din care a primit 5.000 de euro.

Procurorii DNA l-au reţinut joi pe Iulian Bocşe, şeful Biroului Resurse Umane şi Relaţii cu Publicul din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul foloase necuvenite.

Iulian Bocşe urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În acelaşi dosar mai sunt urmăriţi penal, în stare de libertate, Dan Constantin Cuzuc, pentru dare de mită şi instigare la abuz în serviciu, şi Simona Elena Toader, pentru complicitate la dare de mită şi la instigare la abuz în serviciu, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit ordonanţei de reţinere, Iulian Bocşe a pretins de la Dan Constantin Cuzuc suma de 15.000 de euro, în schimbul favorizării Simonei Toader la un concurs de promovare organizat în septembrie 2014. Din această sumă, Iulian Bocşe a primit de la Cuzuc aproximativ 5.000 de euro.

"Totodată, rezultă suspiciunea rezonabilă în sensul că Bocşe Iulian, şef al Biroului resurse umane şi relaţii cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti şi membru al comisiei de concurs desemnate pentru concursul organizat în septembrie 2014 (organizat pentru ocuparea unor posturi vacante de execuţie în cadrul instituţiei menţionate), şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu cu prilejul desfăşurării concursului menţionat, pentru a obţine promovarea acestui concurs de către Toader Simona Elena", au scris procurorii în documentul citat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz