2019-10-20 03:48

Șeful CJ Neamț, REȚINUT de DNA pentru trafic de influență

 |  16:40
Șeful CJ Neamț, REȚINUT de DNA pentru trafic de influență

Procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a actualului președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Acesta este acuzat de trafic de influență.

Anchetatorii îl acuză pe Ionel Arsene pentru fapte petrecute în urmă cu patru ani, când acesta era deputat PSD și liderul filialei PSD Neamț.

„În cursul anului 2013, inculpatul Arsene Ionel, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene Neamț a unui partid politic, a primit de la o persoană (martor în cauză), suma de 100.000 euro pentru a-și folosi influența pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenției Naționale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispozițiilor legale privind conflictul de interese și regimul incompatibilităților în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcție de conducere în administrația locală”, arată DNA, printr-un comunicat de presă.

Banii ar fi fost remiși de martor într-un restaurant situat pe raza municipiului București și urmau să ajungă la persoanele respective prin intermediari. 

Procurorii DNA îl vor prezenta vineri, 19 ianuarie, pe Ionel Arsene Tribunalului Bacău, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-18Parerea ta...

ANONIM
18 Ian 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.
ANONIM
18 Ian 2018

CINSTE LOR CELOR CARE SI-AU FACUT DATORI FATA DE BOBOR ............................
LOTUS TEAM
18 Ian 2018

Felicitări DNA!
@ARSENE
19 Ian 2018

DORESC SA TE VAD INAPOI DUPA 25 DE ANI . INCALZESTEI SI LUI DRAGNEA UN PAT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray