2020-01-28 08:29

Şeful Interpol dezvăluie care este adevăratul motiv pentru care au fost arestate Udrea şi Bica

 |  14:22
Şeful Interpol dezvăluie care este adevăratul motiv pentru care au fost arestate Udrea şi Bica

El a explicat că Interpol lucrează la fiecare caz în parte, iar arestarea s-a petrecut în momentul considerat de ei potrivit.

”Da, într-o audienţă, doamna Alina Bica s-a prezentat în biroul meu, însoţită de consilierii ei juridici (...) La acel moment ne-a dezvăluit locaţia în care ele locuiau, dar am păstrat legătura cu avocaţii ei, nu am mai discutat cu dumneaei”, a explicat Chinchilla.

Șeful Interpol a explicat că le oferise şansa celor două să se prezinte la Tribunalul din San Jose, însă Bica şi Udrea au tras de timp.

”Acum lucrăm în două cauze diferite, una cu doamna Alina Bica şi una cu doamna Elena Udrea, cu care nu am avut niciun tip de contact, nici cu avocaţii. Eu le-am spus că cel mai bine era să se prezinte la Tribunalul din San Jose. Avocatul mi-a spus că va discuta cu Alina Bica şi vor lua o decizie, totuşi procedura poliţiei nu poate fi pusă în STAND BY.

Ele au o cerere de refugiat, dar asta sunt drepturi pe care le pot solicita. Asta însă nu înseamnă că procedura poliţiei nu merge mai departe. (...) La biroul nostru încercăm să găsim cel mai bun moment să efectuăm arestarea şi în acest sens lucrăm la fiecare caz în parte, iar în cazul celor două doamne ni s-a părut că este momentul oportun pentru arestare (...) În sistemul nostru penal au dreptul că solicite câteva recursuri, pot solicita inclusiv schimbarea încadrării juridice”, a mai declarat Gustavo Chinchillla, citat de Jurnalul.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-11Parerea ta...

PUTORILE-ASTEA DOUă,
11 Oct 2018

au cerut azil politic pentru că vor fi trase de mânecă? Dar când erau în funcții, CUM A FOST? Pentru faptul că Mazăre a zburat printre primii alături de astea două(mai târziu) îmi întărește CONVINGEREA că au fost făcuți SCĂPAȚI în mod intenționat...ei, Ghiță, DIP și mulți alții cărora nici nu li se mai pronunță numele...AU FOST FĂCUȚI SCĂPAȚI (până la ticluirea unui alt scenariu, menit să liniștească, apoi să (a)doarmă mulțimea revoltată) pentru că au făcut CE TREBUIA = LA BAIE, ÎNTRE EI, PENTRU CEI DIN UMBRĂ, șamd...
PÂNĂ NU SE FACE
11 Oct 2018

DREPTATE, PÂNĂ NU SE TERMINĂ CU PRIVILEGIILE-ASTEA - INCLUSIV PENSIILE SPECIALE SUPER-NESIMȚITE - PENTRU POLITICIENI, MAGISTRAȚI, POLIȚIȘTI, JANDARMI, SERVICII, PÂNĂ NU SE DE-SECRETIZEAZĂ TOATE HG-RILE CARE AU STAT LA BAZA DISTRUGERII ROMÂNIEI, PÂNĂ CÂND JUSTIȚIA - ÎN PRIVINȚA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI POLITICI, MAFIOȚI GULERAȚI ORGANIZAȚI STRAȘNIC ÎN GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT - PÂNĂ CÂND NU LI SE VOR GOLI CONTURILE, PÂNĂ NU LI SE VOR CONFISCA AVERILE...noțiunea de dreptate în Ro.râmâne o perdea de fum!
ANONIM
12 Oct 2018

UMERI CRACI . BANII FURATI CIND II RECUPERESZA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine