2020-04-06 21:58

Șeful IPJ Vâlcea rămâne fără permis, după ce a fost prins de radar cu 125 km/h

 |  10:00
Șeful IPJ Vâlcea rămâne fără permis, după ce a fost prins de radar cu 125 km/h

Comisarul Sorin Oară, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, a rămas fără permis de conducere după ce a fost oprit de poliţiştii din Horezu pentru că circula cu o viteză mult peste limita legală.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Vâlcea, comisarul Oară a fost depistat în localitatea Slătioara, în cadrul unei acţiuni organizate pentru reducerea riscului rutier pe drumurile din judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă, inspectorul şef al Poliţiei Vâlcea fiind înregistrat de radar cu o viteză de 125 km/h, deşi limita legală pe acel sector de drum este de 70 de km/h.

Poliţiştii din Horezu i-au reţinut acestuia permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere la 30 de zile. 

Polițiștii au intervenit în zilele de Crăciun la peste  8.000 de evenimente din trafic și au reținut peste 900 de permise de conducere.

În zilele de marți, miercuri și joi au avut loc 59 de accidente rutiere grave în țară, în urma cărora 27 de de oameni și-au pierdut viața, iar alte 45 au fost grav rănite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine