2020-07-11 01:35

Șeful Jandarmeriei, nicio REMUȘCARE după acțiunea JANDARMILOR: ”Sunt MÂNDRU de oamenii mei”

 |  19:23
Șeful Jandarmeriei, nicio REMUȘCARE după acțiunea JANDARMILOR: ”Sunt MÂNDRU de oamenii mei”

În prima sa ieșire publică după violențele de la mitingul din 10 august, șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș nu a dat niciun fel de detaliu despre nenumăratele cazuri de abuzuri ale jandarmilor împotriva protestatarilor sau asupra jurnaliștilor. A vorbit 10 minute cu mâna pe steag declarându-se mândru de oamenii săi, fără a prezenta scuze sau regrete și făcând apel la calm. A fugit apoi la propriu din fața jurnaliștilor fără să răspundă la nicio întrebare.

”Am 22 de ani de carieră militară, am evoluat treaptă cu treaptă. Nu am făcut decât să îmi iubesc țara. Oamenii în uniformă merită respectul tuturor, sunt mândru de oamenii mei.

Am văzut polarizări diferite în spectrul media și nu numai cu privire la ultimele evenimente. Cei vinovați vor plăti, indiferent de unde sunt. Să lăsăm autoritățile competente să-și facă treaba.

Jandarmii ăștia sunt aceiași pe care i-am văzut la inundații, care i-au scos pe oameni din zăpadă.

Mă aflu în următoarea situație: am absolvit un examen. După absolvire e necesar avizul CSAT. E o procedură, durează. Nu fac decât să aștept ca acest parcurs procedural să se încheie.

Dragi români, suntem în anul unirii. Să ne așezăm la calm, la moderație, la înțelegere.

Subliniez: dacă există cineva care se face vinovat de ceva, va fi investigat. Sper ca justiția să-și facă treaba cu prisosință” a fost scurta declarație de presă a șefului Jandarmeriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-15Parerea ta...

ROMA
14 Aug 2018

Criminalul asta trebuie demis si arestat.cica ar fi omorat oameni la prsitina.parchetul l-a chemat ?
@ROMA
14 Aug 2018

Da el a dat foc si la Colectiv ,da el a dat cu un somoiag de paie uscate la colectiva din Stoenesti Nu .Iohannis nu este piromanul care a ars 64 de tineri cu tot cu club ca sa puna guvernul zero
JANDARMERIE
14 Aug 2018

stiiti de fapt ce vrea dementul asta numit cucos sclavul lui dragnea si criminalul de vineri?el vrea ca iohannis sa-l numeasca sef al jandarmeriei pt ca i-a expirat mandatul.va dati seama in ce stadiul de delirum este?pe asta il asteapta puscaria si el viseaza cai verzi pe pereti.dan cucos dragnea arestati si judecati.
GENOCID
14 Aug 2018

Aceasta BRUTA trebui incatusata de urgenta. Un asemenea criminal care a dat cu arme chimice interzise prin tratate internationale mai este in libertate ? Ce tara este asta cu puscariasi si analfabeti votati de toate gunoaiele umanitatii in conducerea ei ? Romania este un stat esuat. Singura institutiecredibila a ramas PRESEDINTIA care trebui sa lupte cu GIO psd si propaganda borfasilor ghita si felix puscariasu.
ANONIM
15 Aug 2018

BRUTE, GUNOAIE SI CRIMINALI SUNTETI VOI IN FRUNTE CU NAZSITUL TRADATOR PIROMAN; SLUGA LUI MRKEEL; HOT DE CASE' VANZATOR DE COPII IMBECILILOR VOI CARE VA VINETI TARA PENTRU UN PUMN DE EUROI SI LINGETI CURU CALAULUI PROPRIULUI VOSTRU POPOR SCURSURI BOLNAVE PSIHIC LOCUL VOSTRU E LA BALAMUC NU IN LIBERTATE PENTRU CA DACA ATI FI NORMALI ATI VEDEA CINE-I ANIMALUL ACESTA CINIC; PROST SI AROGANT
ANONIM
15 Aug 2018

Si ca o culme a imbecilitatii drogatii astia inconstienti se duc la casele furate ale lui iohanus si aplauda Ce mai vreti ?Nu e clar cu cine avem deaface?
ANONIM
15 Aug 2018

Brutele spun despre oamenii cinstiti ca sunt brute Brutele au batut o femeie care nici macar nu facea parte din dispozitiv Doar pentru ca era femeie Ei sunt homo!
BOLSEVICII
15 Aug 2018

Toate gunoaiele psd din guvernul mafiot in frunte cu puscariasul dictator draknea judecate de un tribunal militar si executate in Piata Victoriei. Asa sfarsesc CALAI NEAMULUI ROMANESC. GIO PSD SCOS DE URGENTA IN ILEGALITATE.
ANONIM
15 Aug 2018

Brutele atea ale lui iohanus ,sunt drogati ,homo .,si gay imputiti Ei stiu ca nu sunt ca toti oamenii Ei stiu ca sunt contra naturii a binelui si a normalului Intai tipa ca vai noi nu facem vaccin ca suntem cu mintea neteda stearsa si nu avem decat 2 neuroni Apoi cand vad ca le mor copii de boli banale tipa iar ca uite guvernul este de vina ca ei sunt dementi si le mor copiiiOsa crapati de droguri iar cei ramasi o sa tipe ca guvernul e vinovatOsa mergeti cu pasaport la rude la Cluj si Timisoara si IASI si o sa spuneti ca nu iohannus e de vina ca s a dezmembrat tara Scarbe inconstiente Scarba extrema!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz