2019-07-22 14:52

Șeful JANDARMILOR de la proteste, Laurențiu Cazan, a fost PROMOVAT

 |  18:46
Șeful JANDARMILOR de la proteste, Laurențiu Cazan, a fost PROMOVAT

Jandarmul care a coordonat forţele de intervenţie la protestul de pe 10 august a fost promovat. El va ocupa funcţia de Director al Jandarmeriei Bucureşti timp de şase luni.

Prim-adjunctul Laurențiu Cazan a devenit directorul Jandarmeriei București, cu un mandat de șase luni, ca urmare a încetării mandatului lt. col. Alin Mastan în această funcţie.

„Având în vedere faptul că la nivelul conducerii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a încetat împuternicirea pe funcţia de director general a domnului locotenent-colonel Mastan Alin, pentru asigurarea continuităţii la comandă şi a bunei desfăşurări a activităţilor, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române s-a dispus împuternicirea pe o perioadă de şase luni în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a domnului maior Cazan Laurenţiu", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Jandarmeria Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-29Parerea ta...

ANONIM
29 Aug 2018

A fost avansat pentru uciderea prin gazare a eroului Ilie Gazea. A fost avansat pentru folosirea de gaze interzise pe timp de razboi. A fost avansat pentru reprimarea manifestantilor pasnici A fost avansat pentru OBEDIENTA FATA DE UN REGIM CRIMINAL CONDUS DE UN DUBLU CONDAMNAT PENAL , CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEMORMAN (de prosti ).
@ AL DOILEA ANONIM
30 Aug 2018

I-TI DORESC DIN INIMA SA AI UN SFIRSIT EXACT CA AL LUI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray