2019-12-05 21:22

Şeful penitenciarelor dezvăluie la cât se ridică surplusul de deţinuţi

 |  15:27
Şeful penitenciarelor dezvăluie la cât se ridică surplusul de deţinuţi

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Marius Vulpe, a declarat, luni, la ieşirea de la dezbaterea de la Ministerul Justiţiei, că apoximativ 8.500 de deţinuţi ar trebui să iasă din penitenciare sau să le fie construite locuri de cazare pentru reducerea supraaglomerării din închisori.

"Circa 8.500 de deţinuţi ar trebui să plece din penitenciare sau să le construim locuri de cazare pentru aceştia", a afirmat directorul ANP, Marius Vulpe, citat de Mediafax.

Şeful penitenciarelor din România a vorbit şi despre gradul de recidivă în cazul deţinuţilor, care este undeva la 40-45%: "Nu există nicio garanţie că un om care a comis o infracţiune nu o va mai face încă o dată. Putem astăzi doar să discutăm despre statistici. O statistică ne arată că în penitenciar sunt circa 40/45%dintre cei condamnaţi anterior care au mai comis infracţiuni, adică recidivişti”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Viermi pe pacienți și aer condiționat pentru deținuți? Sănătatea, prioritatea absolută a Guvernului. Vorbe mari, pentru... nu o să zic un premier mic, dar au trecut peste două luni de la acea declarație a domnului Cioloș și constatăm că, de fapt, Executivul are o cu totul altă prioritate: investițiile în penitenciare, grija față de deținuți
14 Iul 2016 |
Victor şi Remus, păcăliţi de vulpe Începutul anului şcolar este probabil singura ocazie din an în care politicienii se întorc în propriile colegii şi dau ochii cu un număr atât de mare de alegători. Momentul e festiv, propice promisiunilor electorale de tot felul, iar potenţialii votanţi, atenţi doar la propriii copii, par să tolereze mai uşor „gogoşile” servite de miniştri, senatori sau deputaţi
16 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray