2020-01-24 07:00

Şeful Poliţiei Sinaia, reţinut de DNA

 |  22:27
Şeful Poliţiei Sinaia, reţinut de DNA

Șeful Poliției Sinaia, Marin Tudorică, a fost reținut, de DNA, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, aceeași măsură fiind dispusă și pentru omul de afaceri suspectat că a pus la dispoziția polițistului o mașină de lux în schimbul protecției pentru afacerile sale.

Procurorii DNA Ploiești au emis ordonanțe de reținere, după mai multe ore de audieri, pe numele șefului Poliției stațiunii Sinaia, comisarul șef Marin Tudorică, pentru trafic de influență și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, și al omului de afaceri Cristian Bogdan Simion, patronul unui supermarket din Sinaia, pentru cumpărare de influență și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, potrivit Mediafax.

Conform anchetatorilor, Marin Tudorică este acuzat că începând din iulie 2013 a pretins și primit în mod direct de la omul de afaceri un folos material constând în utilizarea unui autoturism Mercedes, în valoare de 60.000 de dolari, în baza unui contract de comodat având ca obiect folosința cu titlu gratuit a autovehiculului respectiv, proprietate a firmei pe care acesta din urmă o administra. Folosința autoturismului a fost evaluată provizoriu la suma de 49.000 euro.

Potrivit DNA, în schimbul folosirii mașinii, șeful Poliției Sinaia l-a asigurat pe omul de afaceri că are influență asupra ”unor funcționari publici și i-a promis acestuia că, în eventualitatea unor controale privind activitatea economică a firmei sale, la nevoie, îi va determina pe funcționari să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle lor de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-14Parerea ta...

DUDĂ (PRINCIPELE POULII)
14 Ian 2016

MARE PACAT SĂ BAGI LA BULĂU O ASEMENEA MÎNDREȚE DĂ PRAMATIE, STIMA, GLORIA ȘI MÎNDRIA SINĂII! PĂ CINE, BEHLEREZU MEU, MAI PUNEM NOI PĂ DRAPELUL LOCALITĂȚII? AUD? VĂ-N GÎȚI DĂ FITZOȘI! ZÎT, HOMLEȘILOR!
PETRACHE LUPU
14 Ian 2016

Asta e un alt nehalit din Politia Romana.CACARAULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray