2020-08-09 21:08

Şeful SRI, întâlnire cu conducerea FBI şi CIA

 |  22:00
Şeful SRI, întâlnire cu conducerea FBI şi CIA

Directorul SRI, Eduard Hellvig se află într-o vizită în SUA, acolo unde s-a întâlnit cu directorul CIA, John O. Brennan şi conducerea FBI. Temele de dicuţii au vizat provocările de securitate generate de valul de imigranţi.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul SRI, citat de Ziare.com, directorul Serviciului, Eduard Hellvig, s-a intalnit cu directorul CIA, John O. Brennan.

"In cadrul acestei intrevederi, care a avut loc la data de 22 septembrie 2015, au fost abordate teme de interes comun cuprinse in Parteneriatul Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii. Cei doi directori au discutat inclusiv despre problematica Orientului Mijlociu si provocarile de securitate generate de fenomenul migratiei, elemente aflate pe agenda comuna a celor doua state. In contextul noilor provocari de securitate, planul discutiilor a fost structurat pe cooperarea dintre cele doua state partenere privind prevenirea si combaterea riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii", se arata in comunicat.

De asemenea, directorul SRI a avut intrevederi si cu conducerea FBI, fiind abordate teme privind colaborarea dintre SRI si FBI in lupta impotriva terorismului si infractionalitatii, mentioneaza sursa citata.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-23Parerea ta...

CETATEANUL ROMAN JEFUIT
24 Sep 2015

INFRACTIONALITATEA: BECHTEL PRIMESTE BANII, PROBABIL CU COMISIONUL DE RIGOARE CATRE POLITICIENII ROMANI SI PLATA AVOCATILOR SI POPORUL ROMAN PLATESTE MILIARDELE PENTRU AUTOSTRADA NEFACUTA! CE FEL DE PARTENERIAT? PARTENERIAT DE JEFUIRE A ROMANILOR SI DE PROTECTIE A CORUPTILOR? CAND NI SE RETURNEAZA BANII FURATI DE BECHTEL?
CETATEAN
24 Sep 2015

VREM SA STIM, DACA UN CETATEAN AMERICAN A INSELAT IRS-ul AMERICAN SI A FACUT UN TROC CU EI, INSA NU A DECLARAT TOATE SUMELE, RESPECTIVA INTELEGERE DEVINE NULA?
INTREBARI
24 Sep 2015

Cumpara petrol de la ISIS cu 20 dolari barilel si nu stie nimic ? Dar la noi cine a furat si tinut dosarele ? Economia , industria cine a distruso ? Cum au fata bani din tara , cu ajutorul bancilor si nu stie unde sint ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz