2020-08-07 01:06

Șeful Transelectrica, impus de Bădălău, a fost revocat din funcție după ce s-a aflat că avea diploma de studii falsă

 |  13:01
Șeful Transelectrica, impus de Bădălău, a fost revocat din funcție după ce s-a aflat că avea diploma de studii falsă

Președintele Consiliului de Supraveghere de la Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A, Mircea Coșea, a precizat pentru PUTEREA că directorul general impus de baronul PSD Niculae Bădălău, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat din funcție ca urmare a scandalului privind diploma de studii superioare falsă a acestuia.

În locul lui Marius Dănuț Carașol a fost numit un alt membru al Directoratului de la Transelectrica, Claudia Gina Anastase, care, până la data de 21 decembrie 2018 a ocupat poziția de director al Sucursalei de Transport Cluj a CNTEE Transelectrica SA.

Pe site-ul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A se se menționează că „Domnul Marius Dănuț CARAȘOL este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București”. În plus, în CV-ul postat de acesta pe site-ul companiei, el a menționat că este „diplomat inginer” și că între anii 1999 și 2005 a urmat cursurile Facultății de Electrotehnică din cadrul Universitătii Politehnice București. Dar, uterior, rectorul Universitătii Politehnice București, Mihnea Costoiu, a precizat, în scris, pentru PUTEREA că „persoana menționată de dumneavoastră în solicitare (n. r. - Marius Dănut Carașol) a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. Adică, diploma de sturdii superioare a lui Marius Dănuț Carașol este falsă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz