2020-06-04 06:59

Şeful IPJ Neamţ spune, cu lacrimi în ochi, că nu a avut nicio legătură cu familia Mararu

 |  12:47
Şeful IPJ Neamţ spune, cu lacrimi în ochi, că nu a avut nicio legătură cu familia Mararu

Şeful Poliţiei Judeţene Neamţ, comisar-şef Aurelian Şoric, a declarat,marţi, într-o conferinţă de presă, referitor la acuzaţiile potrivit cărora aravea legături cu gruparea Mararu, că nu a avut nicio legătură cu familiaMararu, susţinând, cu ochii înlăcrimaţi, că presa îşi bate joc de familia lui.

Şeful Poliţiei Judeţene Neamţ,comisar-şef Aurelian Şoric, a spus că nu are nicio legătură cu familia Mararu.

"Nu am nicio legătură cu familia Mararu. Am avut o relaţie cât sepoate de firească. De ce este interlop (n.r. - Gheorghiţă Mararu) pentru cădădea bani la oameni şi le lua camătă? Sunt procurori care dau bani", aspus Şoric, într-o conferinţă de presă, la sediul Inspectoratului de Poliţie alJudeţului Neamţ.

De asemenea, şeful Poliţiei Judeţene a afirmat că, prin acuzaţiile carei se aduc, presa îşi bate joc de familia sa.

"Mi-am vândut un apartament de 110.000 de euro în Iaşi. L-a cumpărat un procuror. Am vândut unteren. Am fost în misiuni. Am un credit de 120.000 de euro. Şi vă bateţi joc defamilia mea. (...) Provin dintr-o familie de onoare", a spus AurelianŞoric cu lacrimi în ochi.

Presa locală a relatat că Aurelian Şoric ar avea legături cu grupareaMararu.

Conform surselor citate, şeful Inspectoratului de Poliţie JudeţeanNeamţ, Aurelian Şoric, ar fi chiar vecin cu familia Mararu, de la care acumpărat terenul de casă. Totodată, presa locală a scris că soţia lui Şoric,care este notar, ar fi parafat acte nu tocmai legale, în beneficiul unorpresupuşi membri ai lumii interlope.

Aurelian Şoric a negat orice legătură cu gruparea Mararu, spunând căinformaţiile în acest sens sunt răutăcioase.

Conformdeclaraţiei de avere, comisarul-şef Şoric deţine o vilă la Piatra Neamţ şiterenul aferent de 830 de metri pătraţi, un birou notarial în Piatra Neamţ,două terenuri intravilane în municipiul Iaşi, de 308 şi 675 metri pătraţi şi unautoturism Kia.

Comisarul-şef Şoric are un credit bancar angajat în 2008 cu scadenţa în2033 în valoare de 167.000 franci elveţieni. Salariul lui pentru întreg anul2008 a fost de 74.100de lei, la care se adaugă norma de hrană şi echipament însumă de 8.400 de lei, în timp ce al soţiei, notar stagiar, a fost de 9.600 lei.

Şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef depoliţie Dan Valentin Fătuloiu, care a mers la Piatra Neamţ în urma asasinatuluicomis asupra fraţilor Gheorghiţă şi Bogdan Mararu, cunoscuţi membri ai lumiiinterlope, a propus ministrului de Interne, Traian Igaş, schimbarea din funcţiea şefului Poliţiei Neamţ, comisar-şef Aurelian Vasea Şoric, pentru managementdefectuos.

Dan Fătuloiu a spus că a constatat deficienţe la conducereaInspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ, astfel că i-a propus ministruluiIgaş schimbarea din funcţie a lui Aurelian Şoric.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine