2019-10-14 13:42

Semnal de ALARMĂ de la DIICOT: S-au înmulțit plantațiile de MARIJUANA

 |  17:56
Semnal de ALARMĂ de la DIICOT: S-au înmulțit plantațiile de MARIJUANA

Românii au început să își cultive tot mai mult droguri! Procurorii DIICOT au remarcat o creștere a plantațiilor de marijuana. În ceea ce privește consumul, nu a crescut semnificativ, spun anchetatorii, motiv pentru care suntem o țară de tranzit pentru traficanți.

Nici în ceea ce privește atacurile cibernetice, nu au existat probleme deosebite, a subliniat șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu: "Cel mai traficat drog de risc a rămas canabisul. [...] Canabisul provine preponderent din Spania și Olanda  și este introdus în România pe cale rutieră. Am asistat, în schimb, la o creștere semnificativă și a culturilor indoor și outdoor de pe teritoriul național.

În ceea ce privește tendințele de manifestare a formelor de criminalitate informatică, acestea sunt similare cu cele înregistrate la nivel internațional. De la finele anului 2017 s-a înregistrat și prima investigație în care au fost identificați autorii propagării unui atac de tip ransomeware".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-06Parerea ta...

EI, ȘI?!
06 Feb 2018

Foarte bine! Ce le mai rămâne românilor, decât să se drogheze? O țară ajunsă de kk-t, condusă de kk-ți....lăsați-i să VISEZE la cum ar fi trebuit să fie, NU CUM E-ACUM DIN PRICINA JIGODIILOR, LABELOR POLITICIANISTE!
ANONIM
06 Feb 2018

Plantatiile de marijuana s-au inmultit ? Pai Daia sa le acorde subventii , pentru aceste recolte si noile locuri de munca.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray