2020-02-26 22:41

Senator UNPR, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de influenţă

 |  12:33
Senator UNPR, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de influenţă

Senatorul UNPR Marius Ovidiu Isăilă a fost condamnat la patru ani închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat pentru trafic de influență și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit unei decizii a ÎCCJ.

Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Potrivit deciziei ÎCCJ, Marius Isăilă a primit două pedepse de 3 și 2 ani închisoare pentru trafic de influență și o pedeapsă de un an închisoare pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Instanța a contopit cele trei pedepse și a adăugat un spor de un an închisoare. În aceste condiţii, senatorul va executa în final 4 ani închisoare.

Judecătorii au menținut totodată controlul judiciar pe cauțiune față de Marius Isăilă și au dispus confiscarea sumei de 180.000 euro.

Instanţa a mai decis condamnarea consilierului parlamentar Cristian Ștefan Ene la 2 ani închisoare cu suspendare și efectuarea de 100 de zile muncă neremunerată în folosul comunității. De asemenea, de la acesta s-a dispus confiscarea sumei de 20.000 euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-12Parerea ta...

ANONIM
12 Apr 2016

Ce credeai GRANGURE ISAILA ca daca treci la UNPR (Uniunea Nemernicilor Politici din Romania) te scapa de parnaie -puscarie IZMENARUL cu mafia lui judiciara condusa de ILIE BOTOS .ANI MULTI SI GREI DE TEMNITA SA AI PUSCARIABILULE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine