2019-11-19 08:08

Senator UNPR, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de influenţă

 |  12:33
Senator UNPR, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de influenţă

Senatorul UNPR Marius Ovidiu Isăilă a fost condamnat la patru ani închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat pentru trafic de influență și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit unei decizii a ÎCCJ.

Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Potrivit deciziei ÎCCJ, Marius Isăilă a primit două pedepse de 3 și 2 ani închisoare pentru trafic de influență și o pedeapsă de un an închisoare pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Instanța a contopit cele trei pedepse și a adăugat un spor de un an închisoare. În aceste condiţii, senatorul va executa în final 4 ani închisoare.

Judecătorii au menținut totodată controlul judiciar pe cauțiune față de Marius Isăilă și au dispus confiscarea sumei de 180.000 euro.

Instanţa a mai decis condamnarea consilierului parlamentar Cristian Ștefan Ene la 2 ani închisoare cu suspendare și efectuarea de 100 de zile muncă neremunerată în folosul comunității. De asemenea, de la acesta s-a dispus confiscarea sumei de 20.000 euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-12Parerea ta...

ANONIM
12 Apr 2016

Ce credeai GRANGURE ISAILA ca daca treci la UNPR (Uniunea Nemernicilor Politici din Romania) te scapa de parnaie -puscarie IZMENARUL cu mafia lui judiciara condusa de ILIE BOTOS .ANI MULTI SI GREI DE TEMNITA SA AI PUSCARIABILULE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray