2020-08-10 19:15

Senatorii au votat ÎMPOTRIVA ridicării imunității lui Florian Bodog

 |  21:39
Senatorii au votat ÎMPOTRIVA ridicării imunității lui Florian Bodog

Plenul Senatului a respins luni solicitarea procurorilor DNA de ridicare a imunității fostului ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog, acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual, într-un dosar legat de modul în care acesta a angajat o consilieră în perioada mandatului ministerial. S-au înregistrat 30 de voturi ”pentru” solicitarea DNA, 82 ”împotrivă” și 4 abțineri.

Bodog a susținut în cadrul dezbaterilor dedicate cererii DNA că este victima unei răzbunări din interiorul instituției pe care a condus-o, deoarece a fost un ministru dur.

În apărarea lui Bodog a sărit și Titus Corlățean, colegul acestuia de partid, care a spus că românii sunt discriminați și  tratați precum ”cățeii” de către ”dulăii” de la Bruxelles.

Senatorii opoziției au anunțat că vor vota pentru solicitarea DNA de ridicare a imunității lui Florian Bodog, explicând că Parlamentul nu este instanță de judecată.

Comisia juridică a Senatului a adoptat săptămâna trecută un raport de respingere a încuviinţării începerii urmăririi penale în cazul fostului ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz