2019-10-14 09:47

Șerban Nicolae ia în RÂS comunicatele ambasadelor: ”Nu dau DOI BANI”

 |  19:02
Șerban Nicolae ia în RÂS comunicatele ambasadelor: ”Nu dau DOI BANI”

Există de multă vreme un interes de a ţine România într-o zonă de experiment în materie judiciară, susţine Şerban Nicolae, negând buna-credinţă a ambasadelor, după ce acestea şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la legile Justiţiei.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că nu dă doi bani pe buna-credinţă a ambasadelor.

"Pentru mine nu e o surpriză. Oameni de bună-credinţă ne-au dat această sugestie în mod insistent: 'domnule, faceţi o traducere, sintetizaţi documentele, iar toţi cei care vor să se pronunţe să o facă în cunoştinţă de cauză sau măcar să nu spună după aceea că nu au avut acces la date'.

Eu am fost de la bun început foarte sceptic şi am spus că eu nu-i cred de bună-credinţă pe aceşti şefi de misiuni diplomatice, pentru că eu nu cred că lipsa traducerii sau lipsa accesului la informaţiile de la Parlament i-ar fi făcut să încalce Convenţia de la Viena, celebrul articol 41.

Eu nu cred că un om de bună-credinţă se pronunţă asupra unor lucruri fără să cunoască înainte, pe motiv că nu le-ar fi avut traduse. Bineînţeles că au servicii de traducere. În realitate, au altceva. Există de multă vreme un interes de a ţine România într-o zonă de experiment în materie judiciară. Nu au protestat niciodată ambasadele pentru protocoalele secrete, inexistente în orice democraţie. Nu dau doi bani pe buna-credinţă a acestor comunicate şi a acestor ambasade", a declarat Şerban Nicolae, citat de ziare.com, la Antena 3.

Reamintim că 10 ambasade ale unor ţări UE au remis un comunicat de presă comun, prin care atrăgeau atenţia că modificările la legile justiţiei ar putea reprezenta un risc la adresa progreselor pe care România le-a făcut în lupta anticorupţie, şi transmiteau că este nevoie de transparenţă în procesul decizional. De asemenea, ambasadele au cerut predictibilitate în aceste modificări.

"Ambasada Franţei în România urmăreşte cu atenţie ansamblul evoluţiilor legate de reforma justiţiei, inclusiv discuţiile din cadrul societăţii româneşti şi dispune de propriile servicii de traducere în acest scop", a transmis după primirea traducerilor Ambasada Franţei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29Parerea ta...

ANONIM
30 Dec 2017

POLITRUCII MAFIOTI DE 28 DE ANI ACTIONEAZA PROGRAMATIC AU FURAT ECONOMIA NATIONALA, AU FURAT AVUTIA NATIONALA, AU FURAT DIN IMRUMUTURI AMANETAND VIITORUL, ACUM FURA DIN TAXE SI IMOZITE PANA S-O TREZI BOBORUL ADORMIT SI TROMBONIT DE CONDUCATORII PERVERSI, DEMAGOGI, SEMIDOCTI, BANDITI SI TRADATORI DE NEAM................
@ MAFIA PSD
30 Dec 2017

PAI UNUL CARE A VOTAT MAFIA PSD PARE ACEST ANIMAL BATRIN , " ANONIM "
@ANONIM
30 Dec 2017

dar tu bou batrin cind ai de gind sa te trezesti ?
@ANONIM
30 Dec 2017

TEA AVORTAT MATA CU FUSUL PE SANTZ IN TELEORMAN ? FII SINCER .
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIAR CU TOTI CLIENTII TAI .......BAI MANIVELA......
ANONIM
30 Dec 2017

CAP DE PORC , SISIIT PE DEASUPRA , SOFER DE MAFIOTZI , PUPINCOORIST FRUNTAS PE RAMURA , BOU DIN NASCARE , LINGAUL LUI DRAGNEA SI TARICEANU , DUSMANUL LUI IOHANNIS , DISTRUGATORUL CODULUI PENAL , CE FRUMOS CV ARE ANIMALUL ASTA DE NICOLAE . ALLO JILAVA , I-L MAI LASA-TI MULT IN LIBERTATE ?
PARPALA
31 Dec 2017

URMARITI PE YOUTUBE INTERVENTIILE ACESTUI PORC SISIIT SI ALE SISIITULUI NICOLICEA . AU VOTAT ROMANII ANIMALE CA EI IN SENAT , SAU AU FOST IMPINSI PE LISTE DE PSD ?
ANONIM
31 Dec 2017

COMENTARII DE MAI SUS DEMONSTREAZA CA NU NUMAI POLITICIENII SUNT NISTE CARPE PRIMITIVE CI SI MAJORITATEA POPORULUI. ASTA-I DIALOG? ASA SE VORBESTE LA SATRA SAU PRIN CURTILE TZIGANILOR STAPANI DE SCLAVI DE LA BEREVOIESTI SA VA FIE RUSINE LA TOTI...CU ASTFEL DE OAMENI POATE PROGRESA O NATIE? NICIODATA VA MAI SPUN O DATA ....SA VA FIE RUSINE ...NUMAI CA VOI NU AVETI '''NICI RUSINE DE OAMENI NICI FRICA DE DUMNEZEU'''
PARPALA
31 Dec 2017

PORCUL GRETZOS NICOLAE RIDE FERICIT IN POZA ASTA . A TRECUT IGNATUL PORCILOR SI EL E INCA IN COCINA SENATORILOR ... BAGAT-II O SIRMA IN RIT VA ROG .
@ DA SUNT SIMPATIZANT CIUMA RO
01 Ian 2018

Ce detergent a folosit gadea si ciutacu de ti-a spalat creerul in asa hal materie prima pentru cimitir ?
PARPALA
02 Ian 2018

PSD = CIUMA ROSIE , LA GROAPA CU EI .
@DA SUNT ...
02 Ian 2018

SESPUNE SINT , NU SUNT BAI CREER SPALAT DE A3 .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray