2020-02-17 23:10

Sergentul major Rotaru s-a împuşcat în cap, fiind afectat de moartea tatălui său

 |  18:57
Sergentul major Rotaru s-a împuşcat în cap, fiind afectat de moartea tatălui său

Sergentul majorLiviu Constantin Rotaru, care s-a sinucis în timpul serviciului cu arma dindotare, la o unitate militară din Bârlad, din motive încă neelucidate, locuiasingur de câteva săptămâni, după moartea tatălui său, restul familiei fiindplecată în Italia.

Veciniimilitarului în vârstă de 30 de ani susţin că Liviu Rotaru era o fire mairetrasă, cu puţini prieteni, şi părea destul de afectat după moartea tatăluisău, fost ofiţer în cadrul Garnizoanei Bârlad.

"Credcă vecinul nostru suferea foarte mult după moartea tatălui său, evenimentnefericit care s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni. El, aşa, era foarte respectuos,însă era o fire retrasă, izolată, şi nu prea l-am văzut nici cu prieteni. Ştiucă avea şi o iubită, dar nici cu ea nu l-am mai văzut de ceva timp, pe aici, pela bloc", a declarat Lucia Helgiu, vecină de scară a lui Constantin LiviuRotaru.

În ceea cepriveşte restul familiei, respectiv mama, o soră şi un frate, aceasta s-a mutatîn Italia de mai mult timp. Cei trei membri ai familiei au venit în Bârladduminică dimineaţă, însă au refuzat categoric să facă vreo declaraţie presei.

Sergentul majorConstantin Liviu Rotaru s-a împuşcat în timpul serviciului cu arma din dotare,sâmbătă dimineaţă, el murind ulterior la Spitalul de Urgenţă din Bârlad.Subofiţerul era şeful gărzii în momentul producerii tragediei, militarul fiindgăsit în camera de gardă a unităţii de către un coleg care a auzit împuşcătura.

În acestcaz, Parchetul Militar a declanşat o anchetă pentru a stabili condiţiile încare s-a produs evenimentul şi care ar putea fi cauzele care l-au determinat pemilitar să se sinucidă.

În vârstă de30 de ani, Constantin Liviu Rotaru era necăsătorit şi lucra în cadrul unităţiimilitare UM 01411 Bârlad, pe bază de contract, încă din anul înfiinţării,respectiv 2004.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine