2020-02-26 19:14

Şi-a omorât mama în bătaie pentru că nu i-a dat bani şi a fost reţinut de poliţişti chiar la înmormântare

 |  19:47
Şi-a omorât mama în bătaie pentru că nu i-a dat bani şi a fost reţinut de poliţişti chiar la înmormântare

Fiulfemeii din comuna doljeană Urzicuţa, al cărei cadavru a fost descoperit, înurmă cu două zile, în beciul casei în care locuia, a fost reţinut, sâmbătăseară, de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj, bărbatul fiind cercetatpentru omor calificat, transmite corespondentul Mediafax.

Anchetatorii,care lucrează la cazul femeii care fusese dată dispărută, iar, ulterior, a fostgăsită moartă în beciul casei sale, l-au reţinut pe fiul victimei, NicuNiculescu, în vârstă de 44 de ani, principalul suspect.

Potrivitsubcomisarului de poliţie Florentina Popescu, din cadrul Inspectoratului dePoliţie al Judeţului Dolj, bărbatul a fost prins de anchetatori chiar laînmormântarea mamei sale, Maria Popa. El ar fi recunoscut la audieri că şi-arfi bătut mama cu o bucată de lemn, întrucât nu i-ar fi dat bani. "Bărbatula fost dus, sâmbătă seară, în arest pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24de ore şi azi (ieri - n. r.) va fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere dearestare preventivă pentru omor calificat", a declarat subcomsiarulFlorentina Popescu, ofiţer în cadrul IPJ Dolj.

MagistraţiiTribunalului Dolj au hotărât arestarea bărbatului acuzat de omor calificat.

Cadavrulfemeii, din comuna Urzicuţa (judeţul Dolj), dată dispărută de fiica sa, a fostdescoperit, vineri, îngropat în beciul casei sale, din primele cercetări fiindvorba de o suspiciune de omor. "S-a anunţat iniţial că femeia ar fi pututpleca la sora ei, care locuieşte în comuna Izvoarele. S-a luat legătura cuaceasta, însă a spus că victima nu a ajuns la ea acasă. Cadavrul femeii a fostdescoperit într-o anexă gospodărească, un fel de beci", declara purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, agentul AmeliaCăprărin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine