2020-02-16 21:32

Sinucidere misterioasă la Galaţi. Un om de afaceri ieşean găsit împuşcat în autoturismul propriu

 |  19:15
Sinucidere misterioasă la Galaţi.  Un om de afaceri ieşean găsit împuşcat în autoturismul propriu

Un bărbatula fost găsit mort, ieri-dimineaţă, într-un autoturism Audi A6, lângă Galaţi.Victima este un cunoscut om de afaceri ieşean şi preşedinte al Clubuluioff-road din Iaşi, fiind unul dintre organizatorii unei competiţii care urma săse desfăşoare la Iaşi la sfârşitul acestei săptămâni.

Radu BogdanPavlov, în vârstă de 44 de ani, găsit mort într-un autoturism Audi A6, înapropierea municipiului Galaţi, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu o armă devânătoare, este un cunoscut om de afaceri ieşean, fiind, totodată, fondatorulşi preşedintele Clubului off-road din Iaşi. El era implicat în organizarea unuiconcurs de off-road, programat la sfârşitul acestei săptămâni pe un deal dinapropierea Iaşiului.

Prieteniisăi susţin că Pavlov era un bărbat vesel şi că acesta nu s-ar fi plânsniciodată că ar avea probleme financiare. Aceştia mai spun că era pasionat demaşini, având el însuşi o maşină de teren modificată pentru a putea participala astfel de competiţii.

"Estevorba despre un bărbat de 44 de ani, din Iaşi, care are o plagă împuşcată înzona gâtului, dar care este desfigurat. Primele constatări arată că glonţul apătruns prin zona gâtului şi a ieşit prin ceafă, perforând apoi plafonulmaşinii. În autoturismul Audi A6 în care a fost găsit cadavrul bărbatului afost descoperită şi o armă de vânătoare", declară Cristina Tatulici,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.Potrivit acesteia, prima ipoteză luată în calcul este sinuciderea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine