2019-11-15 00:25

Sirianul Omar Hayssam, adus la DNA pentru audieri

 |  08:57
Sirianul Omar Hayssam, adus la DNA pentru audieri

Sirianul Omar Hayssam a fost adus, vineri dimineaţa, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul privind privatizarea IPRS Băneasa, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

În acest caz, procurorii fac cercetări în legătură cu faptul că, în cadrul procedurii de privatizare a acestui agent economic, au fost depuse mai multe înscrisuri false referitoare la experiența și capacitatea financiară a unei firme (reprezentată de Omar Hayssam), acte necesare pentru a participa la privatizarea IPRS Băneasa.

Sirianul Omar Hayssam a fost condamnat în mai multe dosare, şi anume: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul "Volvo Truck", 3 ani de închisoare în dosarul "Foresta Nehoiu", 2 ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

De asemenea, Omar Hayssam a mai fost condamnat de Tribunalul București la 23 de ani și patru luni închisoare în dosarul "Manhattan".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-18Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
18 Mar 2016

Inca prea putine fapte . Dar complici lui ? Bani cind se recupereaza ??????
CROCODILUL FLAMAND
18 Mar 2016

"RAPIREA DIN IRAK" A FOST ARANJATA DE BASESCU.....IA ZI CUM A FOST MISTER HAISSAM...TOT TU O CALAREAI SI PE MARI-JEANNE AIA CARE SE DADEA RAPITA...SINGURUL RAPIT PE BUNE A FOST OHANESIAN...RESTUL ERAU COMPLICII VOSTRI LA "RAPIREA DIN SERAI"...ADICA PLIMBAREA GEAMANTANELOR DE BANI DE LA BUCURESTI LA BAGDAD ...V-AU PRINS AMERICANII CU MATZA-N SAC...HAI VOMITATI TOTUL PORCILOR...CINE A LUAT BANII
CROCODIL
18 Mar 2016

Madam Plescoi este cu gasca lor . Au taiat , furat , distrus , toate padurile spre Intorsura Buzaului , Nehoiu , Siriu . Au facut conace pe dealuri inprejmuite cu plasa de sirma de la drumuri . Se pun la cale afaceri mari in locatile Araboilor .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray