2019-11-21 08:25

Sirianul Omar Hayssam, adus la DNA pentru audieri

 |  10:01
Sirianul Omar Hayssam, adus la DNA pentru audieri

Sirianul Omar Hayssam a fost adus, vineri dimineaţa, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul privind privatizarea IPRS Băneasa, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Omar Hayssam a fost adus la DNA şi în urmă cu o săptămână pentru a da declarații în acest caz.

Procurorii cercetează depunerea mai multor înscrisuri false referitoare la experiența și capacitatea financiară a unei firme reprezentate de Omar Hayssam pentru participarea la privatizarea IPRS Băneasa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-25Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
25 Mar 2016

PISVASER . Ha , ha , si afacerile ii merg in continuare . Piete din Bucuresti sint ale lui si nevastasa ia bani , plus alte afaceri . Stia toata lumea si presa . Cind demoleaza vilele grandomanilor , construite prin fals ? Cine a semnat ? Marie juane si Madam Plescoi , se pupa pe dinti . Iar SRI ii juca in strimba , cu conducerea tari .
CROCODILUL FLAMAND
25 Mar 2016

HAISSAM A FOST AGENT TRIPLU.....INITIAL SIRIAN-RUS IAR ULTERIOR A DEVENIT INFORMATOR CIA-MOSSAD>>>ACUM PROBABIL CA NICI EL NU MA INTELEGE CINE L-A BAGAT LA PARNAIE...E CA O CURVA CU 3AMANTI CARE A MANCAT BATAIE DE LA TOTI TREI SI NU INTELEGE UNDE A GRESIT...PAI CAND A VAZUT CA SE SCHIMBA REGIMUL IN ROMANIA TREBUIA SA PLECE DE URGENTA DE AICI...DAR LACOMIA L-A DUS LA DEZASTRU...LA FEL SI COCOS CU GASHKA LUI...AU ZIS CA MERGE TREABA SI CU BASESCU SI CU NASTASE MIELUL BLAND CARE SUGE LA DOUA OI....CE TE FACI CA A CAZUT LICURICIUL/SI AI BELIT ..ARICIUL....AI DEVENIT MENIUL PRINCIPAL
TARTORUL
25 Mar 2016

PARCA ZICEA IZMENARUL , CA MAI ARE 3 LUNI SI MOARE . BINENTELES CU ACTE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray