2020-07-15 21:45

Situaţie gravă la Cumpăna (jud. Constanţa): alunecări de teren după furtuna de sâmbătă. Ministrul Răzvan Cuc, prezent la faţa locului

 |  17:51
Situaţie gravă la Cumpăna (jud. Constanţa): alunecări de teren după furtuna de sâmbătă. Ministrul Răzvan Cuc, prezent la faţa locului

Furtuna ce a lovit sâmbătă judeul Constanţa a afectat grav comuna Cumpăna, acolo unde multe locuinţe sunt în pericol din cauza alunecărilor de teren

Situaţia de la Cumpăna a fost analizată la faţa locului, duminică, de autorităţile locale, cărora li s-a alăturat ministrul Răzvan Cuc.

Acesta notează, pe pagina sa de facebook:

“M-am deplasat astăzi în comuna Cumpăna, județul Constanța, alături de autoritățile locale, să găsim o soluție pentru locuitorii afectați de alunecările de teren din zonă. 

La fața locului am purtat discuții cu Horia Țuțuianu - președintele Consiliului Județean Constanța, prefectul județului - Dumitru Jeacă, primarul Comunei Cumpăna - Mariana Gâju, managementul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța, proiectantul, reprezentanții ISU Constanța și locuitori pentru a găsi soluția imediată pe care să o punem în aplicare, astfel încât să nu fie afectate gospodăriile din zonă.

În primă fază vor fi evacuate locuințele cele mai afectate, astfel încât constructorul să înceapă lucrările de consolidare. 

Le-am transmis cetățenilor că în momentul de fața prioritară este viața lor și am cerut autorităților locale tot sprijinul administrativ ca lucrările să înceapă imediat.

Momentan dispunem de resursele financiare necesare intervenției imediate, aceasta făcându-se în regim de urgență, dată fiind situația de calamitate care se impune. 

Asigur pe toată lumea de sprijinul meu total într-o astfel de situație de urgență.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz